Kajdi Csaba 70 fölötti édesanyja ilyen szép nő: Annamari is sztár az Instán

Kajdi Csaba édesanyja rendszeres szereplője a Cyla-sztoriknak. Hihetetlenül szoros a kapocs anya és fia között.

Kajdi Csaba édesanyja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kajdi Csaba édesanyját nem kell bemutatni az influenszer népes követőtáborának. Akik rendszeres nézői az Instagramon a Cyla-sztoriknak, jól ismerhetik Annamarit, hiszen sűrűn feltűnik fia oldalán.

Nem véletlen, hogy olyan sokszor láthatják a híresség követői és rajongói anyát és fiát együtt, különleges kapocs fűzi össze. Annamari Kajdi Csaba életének egyik legfontosabb szereplője.

Kajdi Csaba édesanyja

Az anyák napja kiemelten fontos Kajdi Csaba számára. A 2022-es évben ki sem tudta várni május első vasárnapját, jó pár nappal korábban felköszöntötte az édesanyját a kedvenc virágából készült csokorral. Csodaszép sárga rózsákból álló bokrétát adott neki.

A 2022 novemberében 74 éves Annamari mindig lenyűgözi a kommentelőket fiatalosságával és stílusosságával. Minden alkalommal, amikor láthatjuk, kifogástalanul fest. Ruháit az utolsó divat szerint válogatja össze, mindig kifinomult elegancia sugárzik róla.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Annamarinak nem volt egyszerű élete, édesapját sosem ismerhette, hiszen a férfi születése előtt hunyt el. Édesanyja, mindenki Cylájának imádott nagymamája, Judit hatéves koráig egyedül nevelte. Judit 1954-ben házasodott újra, egy évvel később pedig életet adott Annamari húgának, Ildikónak - mesélte Kajdi Csaba édesanyja Papp Gergőnek A nagy Cyla-sztori című könyvben.

Az ’56-os forradalom kitörése után családjával el kellett hagynia Magyarországot, Nizzába költöztek, ahol az akkor nyolcesztendős kislány egy zárdába került, apácák nevelték. Ennek köszönhetően három hónap alatt megtanult franciául.

Két évvel később tértek vissza Annamari szülőhazájába, ahol nagy szegénységben éltek. Mivel felsőoktatási intézménybe akkoriban nem jelentkezhetett, az érettségi után dolgozni kezdett. A húszas évei elején felszolgálóként tartotta el magát, akkori munkahelyén, a Melódia Presszóban ismerte meg Kajdi Csaba édesapját, Gyurit, akivel két gyermekük született.

Már kétszeres édesanya volt, amikor úgy döntött, folytatja a tanulmányait. Elvégezte az idegen nyelvi főiskola francia szakát, majd a Vasipari Kutatóintézet igazgatóságának titkárnőjeként helyezkedett el. Végigment a szamárlétrán, pár év elteltével a Vasas  szakszervezet nemzetközi osztályára került.

KajdiPapp ANagyCylaSztori 72dpi

Karrierje szépen ívelt felfelé, ám a házassága ebben az időben romlani kezdett, végül válással végződött. Kajdi Csaba 18 esztendős volt, amikor édesapja végleg kiköltözött a közös otthonukból, onnantól kezdve ő anyás fiú lett, míg bátyja, Gyuri szíve az apjuk felé húzott. 

- Sülve-főve együtt, egymás legfontosabb támaszai lettünk. Egyébként néha tényleg úgy gondolom, nekünk valamiféle előző életbeli kapcsolódásunk van, mert olyan bizalommal és őszinteséggel vagyunk egymás iránt az élet minden egyes területén, hogy az már egészen különleges és egyedülálló - jellemezte Annamari a kapcsolatát fiával a könyvben.

Arról is beszélt, hogyan élte meg, Kajdi Csaba coming outját. Elárulta, megkönnyebbüléssel fogadta, mikor fia megosztotta vele, hogy meleg. Az elejétől kezdve mindenben maximálisan támogatta.

- Kifejezetten örülök neki, mert így sokkal érzékenyebb, mélyebb érzésű ember vált belőle (…) Ha ő boldog, én is az vagyok. Aztán az is lehet, hogy ez az egész az én hibám, merthogy az egész terhességem alatt végig kislányt vártam.

Papp Gergő – Pimaszúr, Kajdi Csaba: A nagy Cyla-sztori
Helikon Kiadó
3 999 Ft
„Kajdi Csaba János, az ismert modellügynök és rajongott influenszer, Annamária és György második fiúgyermeke 1974. augusztus 31-én született Budapest IX. kerületében… Na, ez nem egy ilyen életrajzi könyv. Nem a nagy múltidézős, visszaemlékezős nagymonológok áradata, hanem nagyon is a jelen, persze minden fontos életrajzi eseménnyel átszőve, egy sülve-főve együttlevős, kísérős, követős, belebújós feltérképezés. Papp Gergő Pimaszúr tolmácsolásában.

Kállay-Saunders András modell édesanyja

Kállay-Saunders András anyukája, Kállay Katalin a történelmi Kállay család leszármazottja, amely egyike hazánk legrégibb nemesi családjainak, tagjai között Magyarország egykori miniszterelnökét, Kállay Miklóst is megtalálhatjuk. Sohasem akart manöken lenni, Pesten kozmetikusszakmát tanult, de szakavatott szemek kiszúrták az utcán. 

Kállay-Saunders András gyönyörű anyukája - Katalin szupermodell volt a 70-es és 80-as években

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada

Ezt is szeretjük