Bereczki Zoltán és édesanyja címlapon: a gyönyörű Nóra 70 fölött ilyen fiatalos

Bereczki Zoltán számára 45 évesen is az egyik legnagyobb motiváció, hogy megfeleljen az édesanyjának, aki a legfőbb kritikusa.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán a kitartását, szorgalmát, érzékenységét az édesanyjától örökölte. A 45 éves sztár a Best magazinnak nem tagadta, az egyik legfőbb motivációja, hogy neki megfeleljen. 

Ő a legfőbb kritikusa, a mai napig érez megfelelési kényszert az irányába, szerinte addig fog színpadon állni, amíg az anyukája meg nem dicséri. 

Bereczki Zoltán és anyukája

Anya és fia között szoros a kötelék, és nemcsak a mosolyuk hasonlít, az is közös bennük, hogy mindketten sportosak: a színész többször is posztolt közös fotót a teniszpályáról, ahol nemegyszer kikapott az édesanyjától. 

A hetven fölött is gyönyörű és fiatalos Temesvári Nóra azt mesélte, fia már gyerekként is nagyon céltudatos volt, mindent száztíz százalékkal csinált. Bevallotta, féltette a művészi pályától, kezdetben egyáltalán nem támogatta a törekvéseit, egyik rokonuknak ugyanis éppen a művészi pálya okozta a vesztét. 

- Mindent megtettem, hogy Zoli ne kerüljön erre a pályára, pedig a kapcsolataim is megvoltak ahhoz, hogy segítsem őt - vallotta be.

A cikk az ajánló után folytatódik

Fordulatot egy szilveszteri buli hozott: miután Bereczki Zoli már évek óta gyakorolt a szobája rejtekében Michael Jackson Billie Jane című dalára, az édesanyja a náluk tartott összejövetelen bedobta a fia egyik jacksonos kalapját a szoba közepére, így annak nem volt más választása, mint táncolni. Ezt követően Toldy Mária tanítványa lett, megalapította első zenekarát, és elvégezte a Színművészetit. Egyre sikeresebb lett, de számára továbbra is az édesanyja elismerése volt a legfontosabb. 

- Volt idő, amikor iszonyúan nehezen viseltem a kritikáját. Szoktam is mondani, hogy addig fogok színpadon állni, amíg édesanyám meg nem dicsér. De ő evidenciának veszi, hogy a kisfia a legtehetségesebb a világon, ezért inkább kritikával él, ami épít engem. Belül viszont sokszor romboltak a szavai. 

bereczki-zoltan
Fotó: TV2

- Még most is van némi megfelelési kényszer bennem az irányába, de be kell látnom: ha tetszik, ha nem, mindig igaza van! - osztotta meg a lappal a kétgyerekes színész, akinek a Szinetár Dórával kötött házasságában világra jött lánya után Bata Éva színésztőtől idén augusztusban ismét kislánya született. 

Szinetár Dóra fiának ilyen volt a kapcsolata Bereczki Zoltánnal

A színésznő mindössze húszéves volt, amikor megszületett Lőcsei Jenő balett-táncossal közös fiuk, Lőcsei Márton. Második férje, Bereczki Zoltán 12-13 évig volt jelen Marci életében, akit a fiú apának is szólított. 

Ezt is szeretjük