Hosszú Katinka mélyen dekoltált ruhát húzott filmje premierjére: ritkán látni így

Hosszú Katinka hivatalos életrajzi dokumentumfilmje május 12-én kerül a mozikba, a premiert kedd este tartották az Urániában.

hosszu-katinka-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinkát csak ritkán látjuk olyan elegánsan, profi sminkben, ahogy filmje kedd esti díszbemutatóján jelent meg az Uránia moziban. 

Hivatalos életrajzi dokumentumfilmje, a Katinka május 12-től látható a mozikban. Az alkotást 2020 eleje óta, több mint két évig forgatták. 

Hosszú Katinka film

A dokumentumfilm készítői a háromszoros olimpiai, huszonhatszoros világ- és harmincnégyszeres Európa-bajnok magyar úszó kulisszák előtti és kulisszák mögötti életét is leforgatták. Hosszú Katinka az első versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban. Nem csak egy elképesztően sikeres úszó, hanem egy fiatal nő, aki megküzd azzal, hogy Iron Lady lett. Keményen dolgozik, él és szeret. Örül és csalódik. Tervez és újratervez.

A film stábja két éven át mindenhova követte Katinkát: Amerikába, Európába, a Közel- és Távol-Keletre is elkísérték, ott voltak vele a nagy sporteseményeken és az apró hétköznapi pillanatokban. Ott voltak akkor is, amikor kiderült, hogy elmarad a 2020-as tokiói olimpia, és akkor is, amikor Katinka megtalálta, hogyan, merre indulhat tovább. 

A film Hosszú Katinka portréja mellett bemutatja a tokiói olimpiára való felkészülését, az olimpiai szereplését és az azt követő időszakba is enged bepillantást. Megismerhetjük gyermekkorát, felnőtté válását, magánéletének és sportkarrierjének meghatározó személyiségeit, állomásait, helyszíneit. Hogyan lett a bajai úszókislányból a világ ünnepelt Iron Ladyje?

Hosszú Katinka a dokumentumfilm mozikba kerülése előtt két nappal a Katinka díszbemutatóján is egy olyan oldalát mutatta meg, amit csak kevésszer látunk: fekete, csipkével díszített ruhában, profi sminkkel és frizurával lépett a vörös szőnyegre. A díszbemutatón a hazai sportélet több sztárja is megjelent, képgalériánkban őket is láthatod.  

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük