Dobó Kata és ritkán látott lánya: a gyönyörű Szofival új filmje premierjén jelent meg

Dobó Kata új filmje, az El a kezekkel a papámtól! díszbemutatóján kivételesen a lányával, Szofival jelent meg.

dobo-kata-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dobó Kata 2012 februárjában adott életet kislányának, Szofinak, aki két és fél hónap múlva a kerek tizedik születésnapját ünnepelheti. 

A 47 éves sztár - aki februárban szintén szülinapos lesz - gyermekét óvja a nyilvánosságtól, de új filmje díszbemutatóján kivételesen vele együtt jelent meg. 

Dobó Kata és lánya, Szofi

A különleges látványvilágú, számtalan digitális trükkel izgalmassá tett és nagyszerű színészek segítségével életre keltett varázslatos családi film, az El a kezekkel a papámtól! a karácsonyi szezon kezdetén, 2021. december 9-én kerül a mozikba.

A MEGAFILM gyártásában, Dobó Kata és Gulyás Buda rendezésében mozivászonra kerülő történet plakátján a Dorkát alakító Marczinka Bori mellett Csobot Adélt, Pálmai Annát, Bokor Barnát, Zsurzs Katit, Nagypál Gábort és a gyerekszereplőket láthatjuk. A mozivásznon rajtuk kívül a főbb szerepekben találkozhatunk Gubás Gabival, Járai Mátéval, Elek Ferenccel, Pindroch Csabával és Borovics Tamással is.

Dobó Kata a filmje sztárokat felvonultató premierjén kivételesen lányával is vörös szőnyegre lépett. Szofit hivatalosan csak három alkalommal mutattam meg a nagy nyilvánosságnak. Egyik 2018-as posztjában elárulta, nem azért, mintha nem lenne rá mérhetetlenül büszke, de legyen a gyermeke döntése, ha mégis szerepelni akar. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz lány Dobó Kata lánya, Szofi! 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük