Liptai Claudia és Gesztesi Károly 15 éves lánya: Panka gyönyörű modellfotókon szerepel

Gesztesi Panka az egyik arca a Sugarbird új, 2021-es őszi kollekciójának. A magyar márkának nem először a modellje.

liptai-claudia-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia és a néhai Gesztesi Károly közös gyermeke 2006 júliusában látta meg a napvilágot. Gesztesi Panka eleinte a sportban ért el sikereket, sportaerobikban nemzetközi versenyeken is részt vett, majd a szépségipar is felfedezte magának.

Mostanra magas, karcsú, szép arcú, 15 éves tinilány lett, akinek 2018 óta saját menedzsere van. Ő a Sugarbird 2021-es őszi Soft&Shape kollekciójának egyik arca, és a magyar ruhamárkával nem ez az első együttműködése. 

Gesztesi Panka a Sugarbird 2021-es őszi kollekciójában

A Sugarbird csapata egy szlogent csatolt az új őszi kollekció kampányához: "Én ilyen vagyok!" A fazonoknak, a színeknek és annak a szuper soft anyagnak, amit a Sugarbird egy olasz céggel fejlesztett ki közösen, ugyanis az a célja, hogy a ruhák a viselőikből kihozzák a bennük rejlő nőiességet. A magyar márka tehát arra buzdít, hogy a nők büszkén mutassák meg alakjukat, és szeressék a testüket. 

Hiába különbözünk, és hiába viseli mindenki másképp a Soft&Shape darabjait, biztosan remekül állnak rajtunk, akárcsak a Sugarbird szintén saját fejlesztésű RUBY ROSE színe. A 2021-es őszi kollekció bevezető kampányához ismert arcok is szívesen csatlakoztak, megmutatva, hogy ők milyenek. A márka felkért a fotózásra számos fiatal lányt is, amivel remélhetőleg a tinédzsergeneráció önbizalmán segíthet - köztük van Gesztesi Panka és Schobert Lara is. 

Képes összeállításunkban megnézheted Liptai Claudia lányának új és eddigi modellfotóit is. 

Cover-fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán

Ezt is szeretjük