Judy és lánya összeöltöztek: a 9 éves Majával ennyire hasonlítanak egymásra
Judy szeret a lányával összeöltözni, aki sok mindenben édesanyjára ütött, de az alkatát az édesapjától örökölte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár külsőre szemmel látható a hasonlóság, Judy örül, hogy a lánya nem mindenben ütött rá, így az alkatát nem tőle örökölte. 

A hangszíne pont olyan, mint az énekesnőé, és gyönyörű tisztán énekel, ennek ellenére az édesanyja nem terelgeti az éneklés felé, mert úgy látja, Maja útja inkább a mozgás, akkor van elemében, amikor táncol.

Judy és lánya összeöltöztek

- Én világ életemben küzdöttem a súlyommal, egyszerűen ilyen a genetikám. Nemrég azonban az interneten találtam egy módszert, egy tudományos formulát, amely egy vákuumrostot és egy különleges kaktuszfélét is tartalmaz, így koplalás nélkül 10 kilótól szabadultam meg. Úgy tűnik azonban, hogy a lányomnak nem lesz szüksége ehhez hasonló segítségre, mert az apja nyúlánk alkatát örökölte - mesélte a 46 éves sztár, akinek mostanában nincs gondja a megjelenésével.  

Judy büszke a kilenc és fél éves lányára, aki már negyedik osztályos lesz az ősszel, és néha megállítaná az időt, hogy még sokáig babusgathassa gyermekét. Nem bánná, ha hamarosan újabb kisbaba érkezne a családba, már régóta szeretnének Majának kis tesót, de eddig másként alakult az élet, július végén beszélt róla először, hogy volt egy vetélése a 12. hétben

A cikk az ajánló után folytatódik

- Sokan mondják, hogy már most látszik, hogy Majának hasonló dolgok tetszenek, mint nekem, ő is az egyszerűség híve, és imád szerepelni - árulta el a Groovehouse énekesnője, aki egy különleges fotózás kedvéért összeöltözött lányával, amit mindketten nagyon élveztek.

- Nagyon szeretek Majával összeöltözni, bár amíg kisebb volt, ez könnyebben ment, akkoriban több anya-lánya szettet lehetett kapni a méretében. Most az én ruháim a gyerekosztályról vannak, így találunk egyformát.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Judy lánya, és mennyire hasonlítanak egymásra Majával. 

Ezt is szeretjük