Judy a 12. hétben elvetélt: a Groovehouse énekesnője először beszélt a baba elvesztéséről
Judy és férje nagyon örültek a pozitív terhességi tesztnek, ám a babát a kritikus harmadik hónap végén elveszítették.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy többször nyilatkozott arról, hogy férjével örülnének egy második babának, és a ma már kilencéves lányuk is vágyik egy kis testvérre. 

A 46 éves énekesnő a Story magazinnak először beszélt arról, hogy már lehetne Majának egy egyéves kishúga vagy kisöccse, de a sors másképp akarta, és a kritikus harmadik hónap végén elveszítette a magzatot. 

Judy elvetélt a 12. hétben

- Két éve a férjem, Balázs egy pozitív terhességi tesztet kapott tőlem karácsonyra. Hogy egyáltalán teherbe tudtam esni, az önmagában felért egy csodával, én lepődtem meg a legjobban a két csík láttán - mesélte a hetilapnak.

judy-ferje
Fotó: TV2

Leírhatatlan volt az örömük, és a kislányuknak ugyan még nem szóltak a babáról, ábrándoztak, és tervezgették, milyen lesz a jövő négyesben. Az egyik este azonban, amikor a Groovehouse énekesnője már a 12. hétben járt, vérezni kezdett, be kellett mennie a kórházba, ráadásul egyedül. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Balázs és Maja negyvenfokos lázzal feküdtek otthon, a gyerek ráadásul már aludt, nem is lett volna kire bízni, így a férjem otthon maradt vele. Mire beértem a sürgősségire, átvéreztem a ruhám, és a fájdalomtól ki sem tudtam egyenesedni. 

Lefektették, kapott fájdalomcsillapítót, nyugtatgatták, de ekkor már tudta azt, amit később az orvos megerősített, hogy elveszítette a gyermekét. 

judy-ferje2
Fotó: TV2

A történtek miatt nem hibáztattak senkit, egymásra támaszkodva próbálták túltenni magukat a veszteségen. A lapnak azt is elárulta, hogy kislányt szerettek volna, de nemcsak ők, hanem Maja is, akinek csak nemrég árulták el, hogy elveszítettek egy kisbabát. Ha most érkezne egy kis testvér, nagyon örülnének, az énekesnőt nem érdeklik a megjegyzések, hogy 46 évesen már elkésett egy újabb gyermek vállalásával. 

- Úgy gondolom, hogy nem a kor számít, hanem az egészség. A nagymamám a legjobb példa erre - ő későn szült, de 92 éves koráig élt, és még Maját is tologathatta a babakocsiban. 

Judy fürdőruhás fotókon

Kevesebb mint négy hónap alatt tíz kilót adott le, ezzel a 155 centis énekesnő 50 kilóra fogyott. Bár szégyenlős típusnak tartja magát, most mégis úgy döntött, hogy bevállal egy különleges, fürdőruhás fotózást. Sokszor kérték fel hasonlóra, de a 46 éves sztár most először mondott igent egy szexi képsorozatra. 

Ezt is szeretjük