Hajdú Péter menyasszonya ikrekkel volt várandós: Eszter terhességét ezért kellett megszakítani
A tévés az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában először beszélt arról, hogy párjának két várandóssága is drámai véget ért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter másfél évvel ezelőtt ismerte meg Esztert, akit a 25. születésnapján, tavaly szeptemberben el is jegyzett

A pár családot is szeretne alapítani, a fiatal nő az elmúlt nyolc hónapban kétszer is várandós lett, ám mindkét terhességnek tragikus vége lett. 

Hajdú Péter menyasszonya ikrekkel volt várandós

A műsorvezető tavaly decemberben beszélt erről, hogy párja nemcsak elvetélt, de a kórházban kiderült, hogy az élete is veszélyben volt: méhen kívüli terhessége volt, elrepedt a petevezetéke, a belső vérzés miatt már másfél deci vér volt a hasüregében, mire beértek a kórházba. Az orvos azt mondta, ha két-három órával később mennek be, már nem tudott volna rajta segíteni.  

hajdu-peter-batch
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor ma este adásba kerülő részében a 45 éves sztár elárulta, hogy a párjának már tavaly augusztusban is volt egy terhessége. Ikreket várt, de egy idő után nem volt a magzatoknak szívhangja, így a terhességet meg kellett szakítani - írja a Bors

- Augusztusban Eszter ikerterhes volt, és ezt senki nem tudja. Egyszerűen nem volt szívhang sem az ötödik, sem a hatodik héten. A hetedik héten mondták az orvosok, hogy ki kell venni a magzatokat. Ez természetesen nagyon megviselte őt… - idézte a napilap Hajdú Péter szavait a Life TV műsorából. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban azért mesélt minderről, mert annak ma esti vendége, Köllő Babett is beszélt a saját traumájáról: a színésznő 2014-ben veszítette el ikermagzatait.

- Azért döntöttem úgy, hogy végül nem vágjuk ki a részt, ahol az ikermagzatok elvesztéséről beszélek, mert nem akartam csak azért manipulálni a műsort, mert a saját drámánkról vallok - árulta el a Borsnak Hajdú Péter, miért döntött úgy, hogy benne marad az adásban a beszélgetés. 

Berki Krisztián és Mazsi megismerkedése

Berki az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt arról, hogyan ismerkedett meg, és szeretett bele az akkor még első házasságában élő Mazsiba. Először egy szépségversenyen szúrta ki, amelynek Sarka Kata volt a jogtulajdonosa. Hajdú Pétert azzal hívta fel, hogy adja meg neki "Sarka Kata hasonmásának" telefonszámát. 

Ezt is szeretjük