Gáspár Győző kitálalt a Győzike Show-ról: ezért szégyellték miatta a szülei
Gáspár Győző a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában mesélt el kulisszatitkokat a Győzike Show-ról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Győző a 2000 márciusában megalapított Romantic együttessel lett országosan ismert, majd a hírnevet kihasználva 2005 februárjában elindította a Győzike Show című realityt, amivel minden közeli családtagja rivaldafénybe került. 

A Life TV péntek este 10 órakor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában néhány kulisszatitkot is elárult egykori műsoráról.

Gáspár Győző szülei szégyellték a Győzike Show-t

A híresség elárulta, hogy bő tíz évig nem volt magánéletük, de ezt nem is bánta, mert mindent ingyen kaptak. 

- Nem is kellett! Minek privát élet? Ingyen üdítő, cipő, ruha, ingyen hotel, ingyen külföld, repülőgépen annyit ültél, hogy már nem tudtad számolni, hogy hova repülsz. Minden ingyen volt, amit el tudsz képzelni.

gaspar-gyozo-gyozike-show
Fotó: RTL Klub

- Az egyik áruháztól kanapét kaptunk, párnákat, poharakat, tányérokat, polcot, szekrényt, tévét, hűtőt tele üdítőkkel. Hát 59% mellett hogy ne lett volna már minden ingyen! - sorolta a Győzike Show pozitív hozadékait.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Míg sok szülő büszke a gyerekére, ha az a televízióban szerepel, pláne egy évekig tartó show-műsor szereplőjeként, Gáspár Győző szüleivel más volt a helyzet. 

gaspar-gyozo
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

- Anyámék sose nézték. Anyámék szégyellték! Amikor Gömbi megütött - "Kimégy a házból, vagy nem mégy ki a házból?" -, anyám lebetegedett, kórházba kellet aznap este vinni. Neki ciki volt ez az egész műfaj, hogy kiettük az ország elé magunkat. Nem értette, miért kellett megcsinálni - vallotta be Hajdú Péternek. 

Gáspár Virág ilyen volt, ilyen lett

Gáspár Bea születésnapja előtt két nappal, 2020. július 26-án kisebbik lánya, Virág ünnepelte a születésnapját. Amikor a Győzike Show elindult, kétéves volt, most pedig 18 éves lett, nagykorúságát pedig Rodoszon ünnepli a szerelmével.  

Ezt is szeretjük