Emlékszel Győzike luxusvillájára? Itt forgatták a Gáspár család valóságshow-ját
Jóval áron alul elkelt a Gáspár család salgótarjáni luxusvillája.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2005 februárjában indult a Gáspár Győző és családja életét bemutató valóságshow. Ők voltak Magyarországon az elsők, akik bekamerázták otthonukat. Az év tavaszán a Győzike show rekordnézettséget produkált az RTL Klubon, több mint kétmillióan nézték. A műsor 2010-ig tíz évadot ért meg.

Az utolsóban költöztek el a salgótarjáni Győzike-villából egy attól 25 kilométerre található házba. A sárga falú villát évek óta árulták, de csak mostanában sikerült eladni. 

A Győzike show luxusvillája elkelt

Győzike azt mesélte a Blikknek, már nem szerette a házat, aminek hol volt bérlője a költözésük után, hol nem, az utóbbi években inkább üresen állt. Jó ideje hirdette, előbb 49,9, majd 37,9 millió forintért, de csak azt követően kelt el a közelmúltban, hogy a showman jócskán engedett az árból.

- Az évek alatt sok érdeklődő volt, de komoly vevő kevés, ám nemrég így is elkelt. Virágé a pénz, már csak ezért sem mondanám el a pontos összeget, de annyit igen, hogy nagyon áron alul ment el. De már ez sem érdekel... - mesélte a napilapnak.

A 300 négyzetméteres Győzike-villa az ingatlanos oldal fotói alapján nem sokat változott. A konyha-és fürdőberendezés a házban maradt, Virág tetőtéri szobája is rózsaszín, virágokkal díszített falú. Nézd meg képes összeállításunkban, hogyan nézett ki a luxuslakás berendezve, a valóságshow idején!

Ezt is szeretjük