Hajdú Péter és 25 éves menyasszonya babát vártak – Eszter a vetélés után majdnem meghalt
Hajdú Péter menyasszonya elveszítette a gyermeküket, és életveszélyes állapotba is került.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember végén derült ki, hogy Hajdú Péter egy év után eljegyezte párját annak 25. születésnapján. A műsorvezető nem titkolta, szerelmével közös gyermeket is szeretnének. Eszter várandós is lett, ám arról csak most beszéltek, hogy a babát elveszítették. 

A 45 éves sztár menyasszonya egy balatoni utazás előtt rosszul lett, és nem csak elvetélt, de a kórházban kiderült, hogy az élete is veszélyben volt - mesélték a Blikknek

Hajdú Péter párja elvetélt

A hasi görcsökre rendkívül erős fájdalomcsillapítót vett be, de orvoshoz nem akart menni, Hajdú Péter viszont ragaszkodott hozzá. A János kórházban a vizsgálat után kiderült, Eszternek már csak órái lettek volna, ha nem kerül szakemberhez.  

- Kiderült, hogy elrepedt a petevezetékem, belső vérzésem van, és mire beértünk a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregemben. Azt mondta az orvos, csak körülbelül két-három órám van csak hátra - mondta a napilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A műtét sikerült, a méhen kívüli terhesség után pedig a pár első kérdése az volt, ha eltávolítják Eszter sérült petevezetékét, teherbe eshet-e még. Az orvosok megnyugtatták őket, mivel páros szervről van szó, lehet kisbabájuk.

- Csak utólag fogtam fel, min is mentünk keresztül. Péter megmentette az életemet. Ha nem veszekszik velem, hogy menjünk be a kórházba, nem érem meg a hétvégét. És amit utána tett értem, amilyen türelemmel és szeretettel ápolt, mintha őt nem érte volna ugyanakkora veszteség. 

Hazai sztárok külföldi partnerrel

Ábel Anita 2019 márciusában ismerte meg olasz származású kedvesét, Roberto Favarót. Májusban egy fotóval tudatta a közösségi oldalain, hogy egy párt alkotnak. Nem ő az egyetlen híresség, akinek nem Magyarországon született a társa. Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akik külföldi szerelmeik oldalán találtak rá a boldogságra.

Ezt is szeretjük