Judy és ritkán látott lánya: a 9 éves Maja kiköpött az édesanyja
Judy és Maja kívül-belül tükörképei egymásnak.

judy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Judy a Groovehouse élén 1995-ben berobbant a magyar könnyűzenei életbe, a rajongói gyönyörű énekhangja mellett pörgős személyisége és belevalósága miatt kedvelték meg. Ez a későbbiekben sem kopott, a vagány sztár a különböző televíziós műsorok kedvelt vendége lett.

Édesanyaként is a lazaság a jelmondata. Nagyon fontos számára, hogy kilencesztendős kislánya, Maja barátnőként tekintsen rá. 

Judy és ritkán látott lánya, Maja

A sztárcsemete friss fotóit elnézve látszik, ahogy telik az idő, egyre inkább hasonlít az édesanyjára. Ugyanaz a barátságos tekintet és széles mosoly terült el az arcán. Nem csak külső jegyeikben látható átfedés, az imádni való kislány viselkedése is tükrözi azt, hogy ki az édesanyja.

- Le sem tagadhatnánk egymást: a gyerekem pont úgy beszél, épp úgy viselkedik, mint én. Ez persze természetes, hiszen számára én vagyok az elsődleges női minta, de szeretünk is rájátszani erre a hasonlóságra, például az öltözködéssel. Rengeteg egyforma ruhánk van - mesélte a Story magazinnak 2021 májusában.

A gyerkőc a divat terén is az anyukájára ütött. Már most látszik, hogy ízig-vérig igazi csaj, aki imád öltözködni, és rajong a sminkekért.

- Abban a korban van, amikor már megválogatja, mit vesz fel, vagy kéri, hogy tegyünk fel egy kis szájfényt, csillámozzuk be a haját, amit szerintem én jobban élvezek, mint ő.

Judy és Maja rengeteg időt töltenek együtt, az anya-lánya programokhoz pedig néha az énekesnő anyukája is csatlakozik, aki roppant tehetséges körmös.

- Amikor átjön, akkor már nemcsak én rágom a fülét, hogy fessen valami szépet a körmömre, hanem a lányom is. Mindettől függetlenül azért én sem engedek meg neki mindent. Amikor a sminkjeim között turkál, már tudja, mit szabad, és mit nem. Meg hát ő még kicsi, és szeretném is, ha a gyerekkora minden pillanatát kiélvezné. Ezért örülök olyan nagyon, hogy még szeret babázni, mesét nézni, hogy hisz a Télapóban.

Völgyi Zsuzsi és tüneményes kislánya, Glória

Völgyi Zsuzsi 2017-ben adott életet gyermekének, akinek gyönyörű nevet választott, Glóriának keresztelte el kislányát. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen csodaszép gyermekkel büszkélkedhet az énekesnő.

Ezt is szeretjük