Erős Antónia és lánya összeöltöztek: egyforma ruhában léptek a vörös szőnyegre a hétvégén

Erős Antónia lányával és a családi kutyával vett részt az InStyle kutyás divatshow-ján.

eros-antonia-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erős Antónia a lányával és a család olasz agarával lépett a vörös szőnyegre az InStyle idei első, nagyszabású rendezvényén. 

A divatmagazin és az Allee Bevásárlóközpont közös rendezvényét nagyszabású kutyás divatshow vezette fel, ahol hazánk hírességei is felvonultak kedvenceikkel. A Kutyával a vörös szőnyegen program idén a Kutyával az Emberért Alapítványt támogatta.

Erős Antónia és lánya egyforma ruhában

2021-ben újra jelentkezett az InStyle nagysikerű Kutyával a vörös szőnyegen programja. Június 12-én stílusos ebek és gazdáik lepték el a kifutót, a zsűri pedig döntött a legstílusosabb, a legcukibb, a legsportosabb párosról, és megválasztották a legmenőbb örökbefogadott kutya-gazdi duót is.

A jótékonysági tombola bevételét a terápiás, hangjelző- és mozgássérültsegítő-kutyáikkal foglalkozó Kutyával az Emberért Alapítvány részére ajánlották fel. A speciálisan képzett kutyák lelki és fizikai támogatást nyújtanak, mindig lehet rájuk számítani, feltétel nélkül szeretnek, boldogan végzik a feladatukat, mely gyakran létfontosságú, az apró érintésektől a legnagyobb tettekig.

A cikk az ajánló után folytatódik

Erős Antónia lányával, Szonjával és a család kutyájával, Maxszal érkezett a vörös szőnyegre. Az RTL Klub híradósa és 12 éves gyereke össze is öltöztek: ugyanolyan pólót, szoknyát és cipőt húztak. 

- Max egy olasz agár, ő az első kutyánk, egy éve él velünk. Nagyon jól kijön mind a négyünkkel, igazi családi eb. Fontos szempont volt, hogy olyanfajta kutyánk legyen, aki jól érzi magát a lakásban, és nem ugatós. Minden szempontból megváltozott az életünk, amióta velünk él - télen-nyáron sok időt töltünk miatta a szabadban. Minden program esetén figyelünk, hogy Max is jól érezze magát: kutyabarát bevásárlóközpontokba, éttermekbe járunk, és persze rendesen kijárta az iskolákat is - árulta el az ötvenéves sztár.

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a sztárok, akik felvonultak kutyával a vörös szőnyegen. 

Ezt is szeretjük