Pápai Joci szőke, kék szemű feleségével ment a premierre: a gyönyörű Anitával 2004 óta házasok
Pápai Joci feleségével, Anitával, valamint két gyermekükkel vett részt az Uncharted című amerikai akció-kalandfilm díszbemutatóján.

papai-joci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pápai Joci és felesége lassan két évtizede házasok, kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Anita akkor is vele maradt, amikor anyagi nehézségekkel küzdöttek, és a kapcsolatukat azt követően is meg tudták menteni, hogy az énekes az első gyermekük születése után hűtlen volt.

Erről először 2021 októberében az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt arról az időszakról, amikor a megcsalás miatt felesége elhagyta. Azt mondta, egyedül a házban majdnem megbolondult, nem tudta, felesége meg tud-e neki bocsátani, vissza akarta csinálni az egészet. Anita végül fél év után visszament hozzá. 

Pápai Joci feleségével a premieren

- A nejem a legnagyobb szerelmem, a nagy Ő, már akkor is, amikor még nem vele voltam, és éppen egyik csajtól mentem a másikig. Sosem tudhatja az ember, hogy mit hoz az élet, nem tudjuk előre, miért szelídít meg bennünket valaki. Neki sikerült. Talán ez a szerelem! - mondta Pápai Joci 2021 októberében a Hot! magazinnak

papai-joci-felesege-gyerekei2
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Az énekes az egyik tévéműsorban azt mondta magára, szerinte ő nem egy szép ember, viszont szőke, kék szemű felesége az, ránézésre nem is szokták őket egy párnak gondolni, sokszor kaptak furcsálló tekinteteket. Az "ellentétek vonzzák egymást" esetükben nem csak a kezdeti fellángolásra volt elég, 2004 óta házasok. Lányuk, Hanna 2005 januárjában született, idén lett 17 éves, míg fiuk, Zalán 2012-ben jött a világra.

A cikk az ajánló után folytatódik

Anita nem féltékeny rá, nincsenek köztük ebből adódó súrlódások, a negyvenéves sztár is büszke csinos feleségére.

- Sok pasi megnézi mellettem a feleségemet, ha - mondjuk - egy feszesebb farmer van rajta, és erre nagyon büszke vagyok! Annak meg pláne örülök, hogy olyan visszajelzést kap, amitől azt érzi, hogy nő, sőt egy igazán csinos nő. Attól, hogy valaki családanya, még lehet igazán szexi - vallotta be a hetilapnak. 

papai-joci-felesege-gyerekei
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Pápai Joci felesége a február 10-én a mozikba került, Uncharted című amerikai akció-kalandfilm díszbemutatóján is gyönyörű volt. Az énekes a premierre Anita mellett gyermekeit is elvitte. 

Pápai Joci felesége bikiniben

Pápai Joci és Majka 2021 nyarán is úgy döntöttek, hogy közösen utaznak. Júniusban a festői szépségű Ciprusra esett a választásuk, itt töltöttek el pár napot családi körben. Az előbbi énekes oldalán felesége bikinis fotója vitte a prímet, követői nem győzték dicsérni, milyen gyönyörű nő Anita. 

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük