Pápai Jocit azonnal elhagyta a felesége, amikor bevallotta neki hűtlenségét

Pápai Joci először beszélt arról, hogy házasságuk elején megcsalta a feleségét, aki ezért elhagyta.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Pápai Joci és felesége húsz éve vannak együtt jóban-rosszban. Az énekes többször beszélt már arról, hogy Anita akkor is a hű társa volt, amikor anyagi nehézségekkel küzdöttek. Amikor az első gyermekükkel volt várandós, az abortuszon gondolkodtak, annyira szegények voltak. 

Végül meggondolták magukat, és életük legjobb döntésének tartják, hogy Hanna lányuk a világra jött, akit később egy fiú, Zalán is követett. 

Pápai Joci megcsalta feleségét

A negyvenéves énekes arról azonban Hajdú Péter a Life TV-n pénteken 22 órakor adásba kerülő Összezárva című műsorának felvételén beszélt először, hogy miután apa lett, megcsalta a feleségét, aki ezért elhagyta - írja a Blikk.  

papai-joci
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Húsz éve vagyunk együtt, és őszintén mondom, nála jobb feleséget álmodni sem lehet

- kezdte a vallomást a Sztárban Sztár leszek! műsorvezetője, aki a mai napig élete legnagyobb szerelmének, a nagy Őnek tartja a feleségét, ám amikor mindössze húszévesen férj és édesapa lett, félrelépett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az énekes nem titkolózott, Anita elé állt, és bevallotta neki hűtlenségét, mire az asszony elhagyta. 

- Fiatal férfi voltam, és hibáztam. Egyenes csávó vagyok, ezért elmondtam, mi történt. Anita szenzitív típus, érezte, hogy van valami.

Amikor megtudta, hogy megcsaltam, még aznap elment.

Ott maradtam egyedül a házban, de majdnem megbolondultam, vissza akartam csinálni az egészet - idézte a napilap Pápai Joci szavait. 

- Nagyjából négy vagy öt hónap után kezdtünk békülni, de nagyon hullámzó volt a kapcsolatunk, nem tudtam, visszajön-e. Néha szexeltünk, de akkor sem voltam biztos abban, hogy mi lesz velünk. Végül fél év után visszajött, és azóta együtt vagyunk. 

Pápai Joci felesége bikiniben

Pápai Joci és Anita 2004-ben kötötte össze az életét, Hanna lányuk 2005-ben, Zalán fiuk 2011-ben született. Bár saját bevallásuk szerint gyakran megkapják, hogy külsőre nem illenek össze, az együtt töltött évek bizonyítják, az ellentétek vonzzák egymást. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festett Pápai Joci felesége bikiniben ciprusi nyaralásukon, valamint további képeken nézheted meg, mennyire szép nő Anita.

Pápai Joci szép, szőke felesége bikiniben: Anitával Cipruson nyaraltak

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük