Rácz Jenő felesége olyan, mintha egy divatlapból lépett volna ki: Dóri ruháit imádják az Instán

Rácz Jenő kedvese Instagram-fotóiról érdemes eltanulni pár divattrükköt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Gyuricza Dóra annak reményében jelentkezett A Konyhafőnök 2019-es évadába, hogy főzőtehetségével megnyeri a műsor fődíját, még nem is sejthette, valami sokkal értékesebb dologra lel: itt ismerte meg majdani férjét. Rácz Jenő több műsorban elmesélte már, amikor az egyik forduló után megölelte a csinos, fiatal lányt, érezte, hogy különleges kapocs köti össze őket.

Miután a versenyző kiesett a gasztrovetélkedőből, a séf kapott az alkalmon, elhívta egy randevúra, ekkor derült ki, mennyire illenek egymáshoz. Az ismerkedés időszakát az összeköltözés követte, majd 2020-ban a Nyerő Párosban azt is bizonyították, szerelmük minden akadályt kibír. Ebben az évben a lánykérés is megtörtént, végül 2021 augusztusában álltak oltár elé. 

Rácz Jenő feleségének nőies stílusa

Gyuricza Dóra mindeközben folyamatosan építette a karrierjét a közösségi médiában. Saját YouTube-csatornát indított, és az Instagramon is egyre nagyobb követőtábort gyűjtött magának. Immár 118 ezren kíváncsiak a posztjaira, amelyeken hol a férjével közös utazásokat, máskor menő szettjeit csodálhatják meg.

A sztárfeleség fotói akár egy divatmagazinban is megállnák a helyüket, Gyuricza Dóra nem csak ahhoz ért nagyon, mit mivel kell párosítani a trendi, csajos összhatásért, úgy pózol, mint egy modell. Nem csoda, hogy minden szettben lehengerlő, a tudatos étkezésnek és az állandó testmozgásnak köszönhetően esküvőjére sokat fogyott, és súlyát azóta is tartja. A friss felvételei tanúsítják, jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

Képes összeállításunkban megnézheted Gyuricza Dóra divatmagazinba illő fotóit az Instagramról.

Ezt is szeretjük