Gáspár Bea ruhája telitalálat volt: 20 kilós fogyása után remekül állt rajta
Gáspár Bea nagyon csinos volt a Szerencsekerék kedd esti adásában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Beánál 2017-ben pajzsmirigy-alulműködést, majd inzulinrezisztenciát is diagnosztizáltak. Sokféle gyógyszerrel kezelték, de a hormonháztartása nem állt helyre, a kipróbált diéták és a mozgás sem hozott eredményt, 30 kilót hízott. Amikor már 91 kilót mutatott alatta a mérleg, tavaly júniusban gyomorszűkítő műtétre vállalkozott. 

Ezt követően 20 kilót fogyott, ami nem esett nehezére, mert a beavatkozás után csak keveset tud enni, emellett egészségesebben is főz, az egész családja szinte egyszerre váltott életmódot. Lányaival  összesen 100 kilót adtak le, alakjukat július végén fürdőruhás fotózáson mutatták meg

Gáspár Bea ruhái 

A látványos fogyás után természetesen a ruhatárát is lecserélte, bátran bújik testhezálló vagy az alakját kihangsúlyozó, nőies darabokba. A Szerencsekerék kedd esti adásában is lenyűgözte a nézőket, a közösségi oldalán többen kérdezték, honnan van a zöld színű kreáció. Kasza Tibor műsorvezető is megjegyezte, milyen csinos, valamint azt is, nem érti, miért ismeri már régóta a fél ország Bea asszony néven. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Amikor anno még szegény Zámbó Jimmy élt, és akinek a feleségét Edit asszonynak nevezték, ami Győzőnek nagyon megtetszett. Kérdezte is, hogy én miért nem vagyok Bea asszony. De még akkor nagyon fiatal voltam, huszonakárhány éves! Most képzeld el, huszoniksz éves korom óta! - mesélte a TV2 műsorában. 

Az biztos, hogy Gáspár Bea 47 évesen remek formában van, képes összeállításunkban meg is nézheted mostanában viselt, nőies ruháit. 

Ezt is szeretjük