Ő Krasznai Zsolt felesége: a sztárok plasztikai sebésze nem műtött meg semmit Dorkán

Dr. Krasznai Zsolt, a leghíresebb és legkeresettebb magyar plasztikai sebész számára a felesége a tökéletes nő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dr. Krasznai Zsolt arra vágyott, hogy a három legismertebb szakember között legyen, nem akart Magyarország leghíresebb plasztikai sebésze lenni, mégis az lett. 

Számtalan hazai híresség megfordult nála kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozásokat elvégeztetve, nemrég pedig egy amerikai férfi színész is járt nála, akit New York-i orvosa hozzá irányított. 

Krasznai Zsolt a feleségén nem műtött semmit 

Páciensei között a felesége is szerepel, ám a gyönyörű, szőke nő csak kisebb szépészeti beavatkozásokat szokott kérni. 

krasznai-zsolt-felesege
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Van egy-két dolog, amit Dorka is szokott kérni, például arcfeltöltés és botox. De nem műtöttem rajta semmit. Nincs rá szüksége, az apró beavatkozások nála tökéletesen elegendőek - mesélte az ország legkeresettebb plasztikai sebésze a Best magazinnak

17 éve imádja a feleségét, állítása szerint dr. Krasznai Dórában mindent megtalált, amit egy nőben valaha is keresett. 

- Jó feleség és jó barát is egyben. Hozzám nagyon kell az alkalmazkodóképesség, már csak a munkámból kifolyólag is, és ez benne nagyon megvan. Arról nem is beszélve, hogy okos és gyönyörű. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A feleség nem féltékeny, bízik a férjében, mert ismeri, és jó embernek tartja, szerinte nincs miért aggódnia. Az is erős összetartó erő közöttük, hogy hasonló a neveltetésük és az értékrendjük. 12 éves fiuk, Olivér is örökre összeköti őket. 

krasznai-zsolt-felesege3
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Ez a fajta közös gondolkodás olyan erős erkölcsi alap, ami megalapozta a szerelmünket. Egyikünk sem a saját maga boldogságára törekszik, hanem hogy a másikat boldognak lássa.  Hozzásegítse a társát a céljaihoz, és hogy külön-külön is teljes életünk legyen - mondta kapcsolatukról és férjéről a hetilapnak Dorka. 

Edvin Marton gyönyörű felesége

Edvin Marton első találkozása feleségével megalapozta tündérmeséjüket, ugyanis Adrienn Hamupipőke módjára majdnem elhagyta lábáról a cipőjét. Először 2005-ben hozta össze őket a sors a Miss Balaton szépségversenyen: míg a szőke szépség versenyzőként vett részt az eseményen, későbbi férje sztárfellépőként állt színpadra.

Ezt is szeretjük