Pataki Ági édesanyja gyönyörű volt: 28 és 98 évesen készült fotóján is ámul mindenki

Pataki Ági édesanyja fotómodellnek is beillett volna. A manöken tőle örökölte a szépségét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pataki Ági sokakat elkápráztatott az Instagramon, megmutatta, milyen szép nő volt az édesanyja. Két felvételt is posztolt szeretett anyukájáról: az első 28 éves korában, a második 98 esztendősen készült róla.

Nem akármilyen alkalomból mutatta meg a régi képeket, édesanyja 2022. június 9-én ünnepelte volna a 100. születésnapját.

Pataki Ági édesanyja

A ’70-es és ’80-as évek egyik legismertebb magyar manökenje civil szülők gyermeke, édesapja katonatiszt volt, majd egy kutatóintézet igazgatója lett, anyja az Egészségügyi Minisztérium adminisztrátoraként dolgozott. Elnézve a fényképeit, más pályán is tudott volna érvényesülni, finom vonásaival fotómodellnek is beillett. A második képhez kattints a bejegyzés jobb oldalán látható nyílra.

Pataki Ági követői is észrevették ezt, nem győzték kifejezni a csodálatukat. Még a hírességek sem hagyhatták szó nélkül a fényképeket. Epres Panni kiszúrta a köztük lévő hasonlóságot is.

"Úristen, milyen szép. Nagyon hasonlítasz rá” - fogalmazott a modell, míg mások annyit írtak, már értik, honnan örökölte Pataki Ági a szépségét.

Kállay-Saunders András modell édesanyja

"Kicsi Saunders és gyönyörű anyukája. Mindent neked köszönhetek" - Kállay-Saunders András ezekkel a megható szavakkal posztolt édesanyjával közös fotót az Instagram-odalára. Kállay Katalin a '70-es és '80-as évek egyik felkapott magyar szupermodellje és nemzetközileg is sokat foglalkoztatott sztármanökenje volt.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük