Kulcsár Edina beilleszkedett G.w.M. roma családjába: „Mintha mindig is ide tartoztam volna”

Kulcsár Edina arról számolt be, hogyan érzi magát G.w.M. családjában, a rapper pedig a Csutival való kapcsolatáról vallott.

kulcsar-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina januárban jelentette be, hogy férjével, gyerekei apjával, Csutival elváltak az útjaik, majd azt, hogy a rapper G.w.M. mellett megtalálta a boldogságot. 

Ezután sokáig arról szóltak a hírek, hogy a két sztár exei nagyon nem reagáltak jól a történtekre. Azóta részben elsimultak az ellentétek. 

Kulcsár Edina és G.w.M. családja

Kulcsár Edina az Instagram-oldalán tartott kérdezz-felelek során megírta rajongóinak, kedvese, G.w.M. hagyománytisztelő roma családja befogadta, ő pedig remekül érzi magát közöttük, mintha mindig is családtag lett volna. 

Első közös nyilvános szereplésükön készült a fotó.
Első közös nyilvános szereplésükön készült a fotó.
Fotó: Profimedia

„Úgy érzem, mintha mindig is ide tartoztam volna. Számomra abszolút nem megterhelő így élni az életem, mert szerintem is ez a helyes norma. Nyilván, ahány ház, annyi szokás, de amit én tapasztalok, az számomra tökéletes” - osztotta meg gondolatait a követőivel.

Egy időben sokat lehetett hallani arról is, hogy a rapper G.w.M. és az üzletember-influenszer Csuti nem jönnek ki túl jól, előbbi azonban Ábrahám Róbert internetes műsorában, a Talk 44 szerda esti adásában elmondta, mi ezzel kapcsolatban az igazság:

 - Figyelj, Robi! Én erről soha nem nyilatkoztam. Ebből nagyon kimaradtam. Az, hogy erről kijött bármilyen cikk, nem az én művem volt. Teljesen elszigeteltem magam, és ezt tartom továbbra is, viszont azt ki tudom neked jelenteni - és akkor most itt nyilatkozom -, hogy egészséges, jó viszony van köztem és Csuti között. Nincsenek ellentétek, normalizálódtak a dolgaink - idézte a rapper szavait a Bors

Csuti tavasszal Hajdú Péter műsorában még arról beszélt, átverve érzi magát, mert elmondása szerint Kulcsár Edina és G.w.M. a háta mögött szűrték össze a levet, míg ő januárban mg azt hitte, Kulcsár Edinával a házasságuk megmentésén dolgoznak. A felek túlléptek a sérelmeiken, egyértelműen szeretnének felnőtt, érett ember módjára viselkedni, amire azért is szükség van, mert Kulcsár Edinának és G.w.M.-nek is van két-két gyereke, akikre gondolni kell. 

Ilyen csinos Csuti barátnője

Csuti párja áttetsző ruhát húzott a focimeccsre. Az üzletember és Gina együtt mentek szurkolni a Ferencvárosnak a Groupama Arénában rendezett meccsen. Biztosan boldogan távoztak, a csapat 5-1-es győzelemmel jutott tovább a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulóján a Tobol ellen.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük