Kulcsár Edinát eljegyezte G.w.M.: íme a csillogó gyémántgyűrű
Kulcsár Edina és G.w.M. eljegyzése egy hónap híján egy évvel azután történt meg, hogy bejelentették, egy párt alkotnak.

kulcsárék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina tegnap este nagy bejelentéssel lepte meg a követőit, jegygyűrűs képpel tudatta, hogy G.w.M. eljegyezte.

A sztárpár szinte keretbe foglalta a 2022-es évet meglepő hírek tekintetében: január 18-án - azután, hogy a szépségkirálynő közleményben adta hírül, hogy szakítottak gyermeke édesapjával - kiderült, hogy egy párt alkotnak.

Kulcsár Edina és G.w.M. eljegyzése

Az esztendő közepén is hatalmas újsággal szolgáltak, augusztusban Kulcsár Edinának fel kellett adnia a Dancing with the Stars harmadik évadát, mert babát vár szerelmétől. Két nappal karácsony előtt pedig a lánykérés is megtörtént köztük: íme a videó, amelyen az üzletasszony megmutatta a gyönyörűen csillogó ékszert.

A felvételen Kulcsár Edina kézfeje látszik egy "marry me" - azaz "gyere hozzám" felirat előtt. Az eljegyzés további részleteit Insta-sztori formájában mutatta meg. 

A szerelmesek egy közös kiruccanásra mentek el kettesben, G.w.M. mindent megtett azért, hogy a hotelszobájuk a lehető legromantikusabb legyen, rózsaszirmok borítottak mindent, sőt még a wellnessrészleg jakuzziját is beborították velük. Az asztalon vörös rózsacsokor várta Kulcsár Edinát, a nap megkoronázása pedig maga az eljegyzés volt.

- Nagyon boldogok vagyunk, még fel sem fogtam, mi történt. Mesébe illő volt az egész lánykérés - árulta le a Blikknek.

Kulcsár Edina babapocakja

Kulcsár Edina babapocakja sokat nőtt, amióta bejelentette, hogy G.w.M.-mel közös gyermekük születik. A rapper friss fotója nagy sikert aratott, az Instagramján már fél nap alatt több mint 30 ezer lájkot kapott. 

Cover-fotó: TV2/Párharc

Ezt is szeretjük