Vastag Csaba és 15 évvel fiatalabb párja először együtt a tévében: az énekes így bukott le a lánykéréssel
Vastag Csaba párja, Evelin eddig nem akart tévés interjút adni, de a lánykérésről ő mesélt a Fókusznak.

vastag-csaba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt hét csütörtökön mi is megírtuk, hogy Vastag Csaba eljegyezte 15 évvel fiatalabb párját. Evelin kezét a lány 25. születésnapján kérte meg, az álomeljegyzést a Várkert Bazárban tartották.

Az énekes májusban közös címlapfotóval tudatta, rátalált a szerelem. Bár akkor tévéinterjút is adott, hogy beszámoljon a boldogságáról, azt leszögezte, hogy kedvese nem akar szerepelni. 

Vastag Csaba párja az eljegyzésről

Evelin egészen mostanáig nem is vállalt tévés interjút, azonban a lánykérésről ő maga mesélt. Az az este számára örökre felejthetetlen marad, még úgy is, hogy volt némi gikszer.

vastagék
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Sajnos kinyitotta a laptopomat, és meglátott egy e-mailt két nappal korábban, ami úgy kezdődött, hogy kedves Csaba, akkor a csütörtöki lánykérés részleteit szeretnénk megbeszélni. Két napom azzal telt, hogy hogyan feledtethetném el ezt vele - mesélte a negyvenéves előadó a Fókusznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azért, hogy kijavítsa ezt a kis malőrt, Vastag Csaba megviccelte Evelint. Úgy tett, mintha lemondta volna az eljegyzést, pedig közben ugyanúgy lázasan készült. Kedvese születésnapján mindent úgy szervezett, hogy Evelin azt hihesse, aznap csak azt ünneplik.

Miután már az egész nap eltelt, és az énekes még mindig nem ereszkedett fél térdre, a lány nagyon elszomorodott. Haza is akart menni, de végül szerelme meggyőzte, hogy azért egy vacsorára még üljenek be a Várkert Bazárnál.

lánykérés
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Bementünk, és ott volt mindenki, az egész család. Ott volt a tesója, anyukám, nagyon durva volt - emlékezett vissza Evelin.

Az étteremben mindent vörös rózsaszirom borított, Vastag Csaba egy szerenádot adott, majd amikor feltette a nagy kérdést, csillagszórók villantak fel a háttérben.

Vastag Csaba 2005-ben 

Még azelőtt tűnt fel a szériában, hogy 2010-ben megnyerte az X-Faktort. Öt esztendővel a tehetségkutató előtt döntött úgy, hogy kipróbálja magát sorozatszínészként. Képes összeállításunkban további négy férfi hírességet mutatunk, akikről valószínűleg elfelejtetted, hogy szerepeltek a sorozatban.

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük