Íme, Vastag Csaba az X-Faktor előtt: 2005-ben a Barátok köztben szerepelt

Képeken híres magyar férfiak, akik megfordultak a Barátok köztben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy olyan régóta futó sorozat esetében, mint a Barátok közt, óhatatlanul cserélődik a szereplőgárda: hol az írók döntenek úgy, véget vetnek egy-egy karakter történetszálának, máskor a színészek életének alakulása miatt kell búcsúzni az általuk megformált figurától.

A Mátyás király téren a 22 évad során számtalan szereplő megfordult kisebb-nagyobb szerepekben. Néhányukról nagy eséllyel meg is feledkeztünk, pedig jó páran akadnak köztük olyanok, akik mára szép karriert futottak be a szórakoztatóiparban.

Vastag Csaba 2005-ben tűnt fel a Barátok köztben

Vastag Csaba is ebbe a kategóriába tartozik: még azelőtt tűnt fel a szériában, hogy 2010-ben megnyerte az X-Faktort. Öt esztendővel a tehetségkutató előtt döntött úgy, hogy kipróbálja magát sorozatszínészként. Néhány epizód erejéig egy minden hájjal megkent bűnöző, Ökrös Jenő bőrébe bújt. Érdekesség, hogy tíz évvel később ismét feltűnt a produkcióban, ám ekkor már saját magát alakította.

Nem Vastag Csaba az egyetlen sztár, aki anno feltűnt a Barátok köztben. Képes összeállításunkban további négy férfi hírességet mutatunk, akikről valószínűleg elfelejtetted, hogy szerepeltek a sorozatban.

Ezt is szeretjük