Kulcsár Edina és G.w.M esküvői fotója: titokban összeházasodtak

A mai nap folyamán összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M.

profimedia-0665928337
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Örömteljes hír jelent meg G.w.M Instagram-oldalán: a mai nap folyamán titokban összeházasodtak Kulcsár Edinával.

A volt szépségkirálynő 2023 januárjában, nem sokkal azután, hogy exférjével, Csutival elváltak útjaik, bejelentette, hogy beleszeretett a rapperbe. G.w.M-mel tavaszra várják közös gyermeküket.

Kulcsár Edina és G.w.M összeházasodott

Varga Márk, művésznevén G.w.M, a közösségi oldalán tudatta a rajongókkal azt, hogy ma, 02. 25-én összekötötték életüket a modellként, műsorvezetőként és énekesnőként tevékenykedő Kulcsár Edinával.

"Nagy nap volt ez! Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is! Megváltozott minden mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden és ezeket nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent drága gyönyörű feleségem! U.i.: A nagy buli pótolva lesz a baba születése után! Megnősült G" - kommentálta az eseményt G.w.M.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Már azt is lehet tudni, hogy a szerelmespár születendő gyermeke kislány lesz, a nevére vonatkozóan is felröppentek hírek: állítólag Varga Azrának fogják hívni Kulcsár Edina harmadik gyerekét. Ezt azonban még nem erősítette meg a friss házaspár. 

Ami biztos, hogy ezen a gyönyörű szombati napon fogadtak egymásnak örök hűséget, sok boldogságot kívánunk a párnak!

Kulcsár Edina babapocakja már ilyen nagyra nőtt

Kulcsár Edina sugárzóan szép kismama, a babapocakja egyre szebben gömbölyödik.

(Képek forrása: Profimedia.)

Ezt is szeretjük