Kulcsár Edina vörös hajú kislányától elolvadsz: Nina híres dalt énekelt a TV2 stúdiójában
Kulcsár Edina tündéri kislánya egy ismert dalt adott elő, amelyen mindenki jót nevetett.

kulcsar-edina-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Csuti kislánya 2020. április 21-én látta meg a napvilágot. Nina tündéri csemete, aki szülei szeme fénye. A vöröses-szőkés hajú apróságra nem lehet nem odafigyelni.

A modell a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorában szerepelt gyermekeivel, kislánya hangjával és aranyos kisugárzásával megmosolyogtatta az egész stúdiót.

Kulcsár Edina kislánya, Nina

Nina Szikora Róbert és a ValMar együttes népszerű dalát, az „Úristen, ki ez a lány?” című számot énekelte el. Az édesanya feladata az volt, hogy a halandzsásan előadott felvétel alapján kitalálja, vajon melyik slágert adja éppen elő Nina.

kucsar-edina-nina-kepe
Fotó: TV2/Vigyázat,gyerekkel vagyok!

Csemetéje nagyon cukin dalolt, az egész stúdió könnyes szemmel nevetett rajta. Még Ördög Nóra sem bírta megállni mosolygás nélkül az előadást. Amikor azt kérdezte Kulcsár Edinától, melyik dalt énekelte Nina, ő egyből rávágta a választ. 

kulcsar-edina-nina-kep
Fotó: TV2/Vigyázat,gyerekkel vagyok!

- Biztosan az Úristen, ki ez a lányt. Onnan tudom, mert állandóan ezt énekli otthon is. 

Kasza Tibi lánya

Kasza Tibinek és feleségének, Darai Andreának 2018-ban született meg első gyermekük, aki a Lora Bella nevet kapta. A büszke apuka a Szerencsekerék műsorvezetőjeként árult el egy vicces esetet nagyobbik lányáról, aki imád főzőset játszani.

Cover-kép:Profimedia

Ezt is szeretjük