Görög Zita lánya már 14 éves: Lotti szép, mint az anyja

Görög Zita ritka, friss képen mutatta meg, milyen gyönyörű kamasszá cseperedett a lánya.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Görög Zita nevét közel húsz éve ismeri az ország. A modellből lett műsorvezető a 2003-as Megasztárral robbant be a képernyőre, és azóta is rendszeresen szerepel különböző produkciókban. Annak ellenére, hogy ilyen régóta él a nyilvánosság előtt, szeretteit csak ritkán láthatjuk.

A háromgyermekes édesanya megválogatja, milyen fotókat tesz közzé a csemetéiről, és azt is, elviszi-e őket magával egy-egy forgatásra. 2022 nyarán a Mestercukrásszal tett kivételt, együtt szerepelt kisebbik fiával, Timonnal.

Görög Zita lánya

Két idősebb gyermekét régebben mutatta meg, így még szembetűnőbb, hogy 14 éves lánya mennyit változott és nőtt friss posztjában. Fia fotójáért lapozz a bejegyzés jobb oldalán látható nyíllal.

Lotti csodaszép kiskamaszként pózol az édesanyja által készített fotón. Igaz, profilból látszódik az arca, de így is kivehető, hogy örökölte a bájos vonásokat és ragyogó mosolyt.

A bejegyzés második fotóján Görög Zita legidősebb gyermeke szerepel. Milán 2007-ben látta meg a napvilágot, 15 évesen vagány tiniként pózolt a kamerában.

Görög Zita párja

Görög Zitát és párját csak ritkán láthatjuk együtt. Immár öt esztendeje szerelmes Laczkó Zsoltba, aki a magyar labdarúgó-válogatottnál Marco Rossi szövetségi kapitány segítőjeként és pályaedzőként tevékenykedik.

Görög Zita és ritkán látott párja: a jóképű focistával, Zsolttal 5 éve alkotnak egy párt

Görög Zita és Zsolt igazi álompár. Így ünnepelték meg az ötödik évfordulójukat.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük