Peller Anna lánya ilyen nagy már: Annabella tiszta anyja
Peller Anna kislányán kívül még további négy sztárcsemete tűnt fel a Mestercukrászban.

peller-anna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sztárcsemeték lepték el a Mestercukrász stúdióját. Az RTL Klub műsorának tegnapi adásában rendhagyó zsűri pontozta a pink és kék csapat tortáit, hírességek gyermekei ítélték oda a pontokat. 

Öt gyerkőc érkezett szüleikkel az oldalán: Peller Anna kislánya, Annabella apukájával, Lukács Mikivel ment a kóstolásra, Sánta Laci és Széphalmi Juliska kisfia, Lacika édesanyjával jelent meg, de Görög Zita és Czutor Zoltán fiai, Titi és Miksa, valamint Lotfi Begi lánya, Zazi is elmondta a véleményét.

Sztárcsemeték a Mestercukrászban

Mivel Peller Anna és Lukács Miki kilencesztendős gyermeke nem sűrűn szokott szerepelni a képernyőn, ahogy feltűnt a színen, egyből látszott, milyen nagyot nőtt az utóbbi időben. Magas édesapja mellett nem törpült el, Mikike könyökéig ér már. Az is szembetűnő, Annabella egyre inkább hasonlít színésznő anyjára: örökölte a mosolyát, és a különleges, vágott szemét, amely az anyai ágon öröklött eszkimógénekről árulkodik.

Annabella nemcsak külsőre emlékeztet a Reggeli háziasszonyára, kedvesség és báj sugárzik belőle, valamint tündéri, milyen választékosan és összeszedetten mondta el, mi ízlett neki a süteményeken.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép és magas Peller Anna kislánya, Annabella, továbbá a többi sztárcsemetét is megmutatjuk a Mestercukrász adásából.

Cover-fotó: RTL Klub/Életünk története

Ezt is szeretjük