Janicsák Veca 6 éves lánya ilyen nagy már: Emma az új klipjében szerepel

Janicsák Veca a gyereknapi dalához forgatott kisfilmben mutatta meg, mennyit nőtt a lánya.

janicsák-veca-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janicsák Vecát és lányát szinte soha nem láthatjuk együtt. Az énekesnő nagyon óvja Emmát a nyilvánosságtól, nem mutatta meg sem magazincímlapon, sem a televízióban. 

 A közönség 2020 áprilisában pillanthatta meg először a kislány arcát abban a videóklipben, ami Janicsák Veca Meseház című dalához készült.

Janicsák Veca és lánya

Két esztendővel később az énekesnő ismét egy olyan kisfilmet készített az Elkísér című szerzeményéhez, amelyben gyermeke is szerepel. Bár Emmát ezúttal csak hátulról láthatjuk a családi videókból összevágott klipben, jól látszik, milyen nagyot nőtt hatéves korára.

A dal gyereknap alkalmából jelent meg. Összefoglalja mindazt, amit az énekesnő az anyasággal kapcsolatban érez.

- Mióta Emma világra jött, megfordult velem a világ. Számomra az ő boldogsága az elsődleges, mindent igyekszem megtenni, ami tőlem telik azért, hogy kiegyensúlyozott felnőtt válhasson majd belőle - mesélte a Blikknek.

Emma 2016 januárjában született, édesanyja szerint nagyon szociális gyerek. Igyekeznek minél több anya-lánya programmal színesíteni a hétköznapokat, gyermeknapra például egy kirándulást szerveztek Szilvásváradon. 

Rúzsa Magdi gyerekei

Rúzsa Magdi először látható mindhárom babájával: a közösségi oldalára tett ki olyan felvételt, amin törökülésben ülve mindhárom csemetéjét az ölében fogja. 

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük