Janicsák Veca először mutatta meg kislányát - A 4 éves Emma az új klipjében szerepel
Janicsák Veca új, Meseház című dalának klipjében a kislánya, Emma is szerepel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca 2016 januárjában adott életet kislányának. Emmáról eddig nem láthattunk olyan képet, amin az arca is jól kivehető, de az énekesnő most először mutatta meg a nagyközönségnek négyéves gyermekét.  

Legújabb klipje, a Meseház ugyanis családi közreműködéssel elkészült, bensőséges videó lett, amiben a kislánya is szerepel. 

Janicsák Veca először mutatta meg kislányát

A Meseház című dalhoz már a világjárvány kitörése előtt elkészült egy koncepció, de a koronavírus miatt módosítaniuk kellett az eredeti elképzeléseket. Janicsák Veca volt a sminkes, a fodrász, a stylist, testvére, Regina volt a rendező, férje, Ábel pedig az operatőr. Az utóbbi győzte meg a harmincéves sztárt, hogy szerepeljen a kislányuk is a klipben. 

- A férjem kevésbé rigolyás ezzel a dologgal kapcsolatban. Ő azt mondta, hogy szerinte ez egy szép emlék lesz egy életre, és annak idején, sok-sok évvel ezelőtt, sokkal fiatalabban mi is szerepeltünk közösen egy klipben, az is milyen szép emlék. Próbálom megvédeni Emmát a médiától, az emberek ítélkezésétől. Szerintem fontos dolog, hogy tudjon, úgymond, tiszta lappal kezdeni, amikor felnőtt lesz - mesélte a Tények Pluszban

A cikk az ajánló után folytatódik

Arról is mesélt a TV2 műsorában, hogy főként Emma érdekében igyekeznek a mindennapjaikat napirendhez igazítani. 

- A kislányomon, aki ráadásul kis egyke, azt látom, hogy már nagyon hiányoznak neki az óvodástársak. Szoktak videótelefonálni, de azért az nem ugyanaz. Ahogy anyával babázni meg játszani sem ugyanaz, mint a kis barátnőivel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#kompoztunk #withmydaughter #withmylove #kicsikém #gyöngyvirágom ❤️

Janicsák Veca Official (@janicsakvecaofficial) által megosztott bejegyzés,

Míg Emmának az ovistársai, édesanyjának a fellépések hiányoznak. Az énekesnő júliusi és augusztusi koncertjeit még nem mondták le. Reméli, hogy nyár közepére már véget ér a koronavírus-járvány, és újra színpadra állhat, így aztán a nagyközönség élőben is hallhatná a Meseházat.  

Tápai Szabina és Kucsera Gábor lánya

Kucsera Gábor és Tápai Szabina két gyermek büszke szülei, kisfiuk, Beni már hatéves, lányuk, Milla pedig másfél. Imádni való csöppség, kék szemével és szőke fürtjeivel ennivalóan édes.

Ezt is szeretjük