Dobó Kata lánya, Szofi jól megnőtt – Anya-lánya fotó a tengerpartról
Dobó Kata lánya nyolcéves lett. Megható sorokkal köszöntötte Szofit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Kata 2012-ben vált anyává, kislánya, Szofi február 20-án jött a világra. A kislány most ünnepelte a nyolcadik születésnapját, amiről édesanyja egy megható posztban is megemlékezett. 

A színésznő a közösségi oldalaira egy anya-lánya fotót tett ki, amin egymást ölelik a homokos tengerparton. 

Dobó Kata lánya 8 éves lett

A fotóra rengeteg jókívánság érkezett, köztük színésznő kolléganőitől, Gryllus Dorkától, Balla Esztertől vagy Balsai Mónitól is.

A kislány arca ezúttal sem látható, hátulról készült róluk a fotó. A színésznő gondosan ügyel arra, hogy a közösségi oldalán nagy ritkán is csak ilyen képeket posztoljon a gyerekéről, emellett újságokban sem mutogatja. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dobó Kata, aki a kislánya szülinapja után pár nappal, 2020. február 25-én ünnepli a 46 születésnapját, hivatalosan csak három alkalommal mutatta meg Szofi arcát. Ennek okát egy 2018-as posztjában árulta el. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kedvenc fotósorozatom az én gyönyörűségemről. Itt két és fél éves volt....hogy repül az idő!Azt hiszem hivatalosan csak három alkalommal mutattam meg Nektek. Nem azért, mintha nem lennék rá mérhetetlenül büszke, az vagyok, és legszívesebben minden nap megtenném! Mert okos, szép, tehetséges, minden megnyilvánulásában már most igazi nő, egy szeretetbomba!!!!! De az legyen majd az ő választása, ha mégis szerepelni akar, nem tehet ugyanis róla, hogy az anyukáját ismerik. Legyen gondtalan gyermek, amíg lehet. Ez minden szülő egyéni döntése, elfogadom azt is, ha valaki másképp látja ezt a helyzetet. Amiért pont ma törtek rám ezek az érzelmek, az egy álomnak köszönhető....csomagoltam az iskolatáskáját. 😱 Szeptembertől ugyanis ez lesz a napi rutin nálunk. Iskolás lesz a szerelmem. El sem hiszem hová tűnt az elmúlt hat év. #szofiszerelem💕 @evamagazin @anitapocsik #foto #labadyistvan #koszonomeztagyonyoruanyagot 😍🕊🙌🏻👸✨☀️

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés,

"Nem azért, mintha nem lennék rá mérhetetlenül büszke, az vagyok, és legszívesebben minden nap megtenném! Mert okos, szép, tehetséges, minden megnyilvánulásában már most igazi nő, egy szeretetbomba!!! De az legyen majd az ő választása, ha mégis szerepelni akar, nem tehet ugyanis róla, hogy az anyukáját ismerik. Legyen gondtalan gyermek, amíg lehet. Ez minden szülő egyéni döntése, elfogadom azt is, ha valaki másképp látja ezt a helyzetet" – írta akkor.

Várkonyi Andrea lánya, Nóri

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea 12 évig alkottak egy párt, gyermekük 2007. április 19-én született, akit Nórinak kereszteltek el. A kislányból mára gyönyörű kamasz lett. A rajongók véleménye megoszlik ugyan, kire hasonlít jobban a kamaszlány, de az biztos, hogy ragyogó, kék szemével, bájos arcával és hosszú, szőke hajával már most megfordulnak utána a srácok. 

Ezt is szeretjük