Tápai Szabina és Kucsera cukorfalat kislánya - Milla szőke fürtöcskéit meg kell zabálni

Már a családi nyaralásra is magukkal vitték az egyéves lurkót.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kucsera Gábor és Tápai Szabina két gyermek büszke szülei, kisfiuk, Beni már hatéves, lányuk, Milla pedig novemberben volt egyéves. Imádni való csöppség, kék szemével és szőke fürtjeivel ennivalóan édes.

Nemrég fontos mérföldkőhöz érkezett a család, hiszen először utaztak négyesben: Franciaország fővárosába látogattak. A csinos sportolónő január 30-án ünnepelte a 34. születésnapját, ezt ünnepelték meg Párizsban február első hetében. Az apróságok nagyon élvezték az utat, hiszen a gyerekparadicsomot, Disneylandet is meglátogatták. 

Kucsera Gábor és Tápai Szabina először utaztak kislányukkal

- Benivel már évek óta rendszeresen utazunk, kislányunkkal viszont először szerveztünk kirándulást, ráadásul rögtön repülőúttal kezdtünk. Korábban már azt is megtapasztaltuk, hogy egy egyéves kisgyerekkel járkálni kell a fedélzeten, hogy ne legyen nyűgös - mesélte a szőke kézilabdázó a Hot! magazinnak.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen tündéri Kucsera Gábor és Tápai Szabina kislánya, Milla.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük