Rúzsa Magdi először mindhárom babájával egy fotón: már 4 hónaposak az ikrek

Rúzsa Magdi először posztolt olyan képet, amin láthatóak a hármas ikrei.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi most először látható mindhárom babájával: a közösségi oldalára tett ki olyan felvételt, amin törökülésben ülve mindhárom csemetéjét az ölében fogja. 

A négy hónapos ikreket ugyan csak hátulról mutatta meg, a rajongói így is nagyon örültek, hogy megnézhetik, milyen nagyok már. 

Rúzsa Magdi gyerekei

Többen meglepődtek, milyen nagyok már. Keve, Lujza és Zalán 2022. február elsején jöttek világra a Honvédkórház Szülészeti Osztályának Újszülött Részlegén. A terhesség 34. hetében születtek, három héttel később mehettek haza. Édesanyjuk 62 nap után mehetett haza, ugyanis már karácsony előtt bevonult, hogy orvosi felügyelet alatt, biztonságban tölthesse a várandóssága utolsó heteit.

„Nagyon édesek. Szépek vagytok. Milyen nagyok már a picurkáitok!” 

„Hú, hát ezt meg nézni is fárasztó, de egy óriási csoda!”

„Nagyon jó kép lett, vicces és aranyos!”

„Ez a legeslegjobb érzés, mikor mindegyik babóca az ember ölében van!!! Nekem "csak" sima ikreim vannak, de a legjobb dolog a világon! Hatalmasak ezek a manók! Cukkerek!” - olvasható a kommentek között. 

Eddig csak egy pici részt láthattunk az egyik gyerkőcből, illetve hármukról csak a babakocsik rejtekében készült kép. 

Az énekesnőnek van segítsége, eleve úgy készült, hogy nem fogják tudni a férjével ketten ellátni őket. Miután gyarapodott a babák súlya, el sem bírná egyszerre őket huzamosabban az ölében sem. Az egész család a segítségére van, az unokahúga hozzájuk is költözött - erről a Mokkában is mesélt.  

Rúzsa Magdi férje

Rúzsa Magdi és férje 11 éve vannak együtt jóban-rosszban, az énekesnő a közösségi oldalán emlékezett meg az évfordulójukról. Vilmosról csak nagyon ritkán posztol, kevés képet találni róla. 

Ő Rúzsa Magdi ritkán látott férje: Vilmossal 11 éve alkotnak egy párt

Rúzsa Magdi és férje, Vilmos 11 éve vannak együtt, 2017 nyarán házasodtak össze, idén februárban váltak szülőkké.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük