Ő Rúzsa Magdi ritkán látott férje: Vilmossal 11 éve alkotnak egy párt

Rúzsa Magdi és férje, Vilmos 11 éve vannak együtt, 2017 nyarán házasodtak össze, idén februárban váltak szülőkké.

ruzsa-magdi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi és férje 11 éve vannak együtt jóban-rosszban, az énekesnő a közösségi oldalán emlékezett meg az évfordulójukról. Vilmosról csak nagyon ritkán posztol, kevés képet találni róla. 

Az idei már csak azért is különleges, mert háromgyerekes szülőkként ünnepelhetik, ikreik február elején születtek meg.

Rúzsa Magdi férje

„11 éve találkoztunk. Azóta vagyunk mi így, jóban-rosszban, bárhogy is, de kitartóan kapaszkodunk egymásba. Hét év után összeházasodtunk, közben szülők lettünk. Hihetetlen ez az egész utazás. Ez az eddigi legszebb évfordulónk, mert már igazán van mit ünnepelni” - írta posztjában a 36 éves sztár. 

Rúzsa Magdi férje, Simon Vilmos szintén vajdasági, mint az énekesnő. 1979-ben született Újvidéken, villamosmérnöki diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán 2003-ban szerzett, doktori fokozatot pedig hat évvel később. 2017 májusában derült ki, hogy a férfi olaszországi útjuk során Rómában eljegyezte. Az énekesnő a lánykérés után azt mondta a FEM3 Caféban, nem számított arra, hogy a négy-öt napos utazásról menyasszonyként tér haza, de nagyon jólesett neki. 

- Nem is gondoltam volna, hogy ennyi év komoly együttélés után egy ilyen gesztus egy ekkora doppingérzést vált ki az emberből. Rózsaszín felhőben vagyunk újra! Olyan szempontból volt róla szó, hogy mi megbeszéltük, hogy mindig együtt leszünk. Innentől kezdve elköteleztem magam és ő is az irányomba, csak nem volt erről se papír, se gyűrű. De most rájöttem arra, hogy ez olyan jó, és kell! Egy-egy ilyen esemény fel is frissíti a kapcsolatot. Most érzem azt, hogy én szeretném Isten színe előtt is összekötni a mi életünket - vallotta be a Megasztár harmadik szériájának győztese. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az esküvővel az egy évet sem várták meg, Rúzsa Magdi az év augusztusában a budapesti Mátyás-templomban egy gyönyörű, hernyóselyem Daalarna esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent. A Secret Storiesnak azt mesélte, egy idő után számára is fontossá vált, hogy ne valakinek a barátnője, hanem a felesége legyen, ugyanakkor a szabadsága megőrzése is fontos maradt. 

- Szerencsém, hogy ő ezt pontosan tudja, és megérti, hogy egy bizonyos részemnek nagyon fontos volt az, hogy hivatalosan is összekössük az életünket, míg a másik részem meg ugyanúgy élné tovább az életét, mint ahogy eddig is volt. De mindent összevetve azt gondolom, hogy egy nőnek magabiztosságot ad az, hogy valaki úgy érzi, hogy szeretné az életét leélni vele. 

- Tudok nagyon nyugodt és visszafogott lenni, és ugyanakkor a másik véglet is bármikor kiszabadulhat a palackból. Ezért mindig aggódtam, hogy egy nap lesz-e egy ember, aki azt fogja mondani, hogy én veled akarom leélni az életem, de legalább vállalom, hogy megpróbállak elviselni.

Aztán mikor mi összejöttünk és elindult ez a kapcsolat, éreztem, hogy amennyire nehéz engem kezelni, ő olyannyira jól ráérzett arra, hogy hol kell elengedni, és hogy mi a kulcs hozzám.

2021 szeptemberében derült ki, hogy az énekesnő és férje szülők lesznek, egy csapásra triplán, ugyanis az énekesnő hármas ikrekkel volt várandós. Decemberben az énekesnő bevonult a kórházba, és az is kiderült, milyen keresztneveket választottak a születendő gyermekeinek: a Keve, a Lujza és a Zalán mellett döntöttek. A babák koraszülöttként, 2022. február elsején látták meg a napvilágot, február 22-én vihették őket haza.  

Jakupcsek Gabriella ritkán látott férje

Az operatőrként dolgozó Kliegl Ádámmal hat év ismeretség után, 1999-ben álltak oltár elé, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma. Mindkettejük életét a rohanás jellemzi, így szigorú szabályokat hoztak annak érdekében, hogy egymás mellett töltődhessenek fel két nagy munka között.

Cover-fotó: FEM3 Café

Ezt is szeretjük