Rúzsa Magdi hármas ikrei szépen fejlődnek: ez énekesnőt megváltoztatta az anyaság

Rúzsa Magdi először adott interjút a hármas ikrek születése óta.

ruzsa-magdi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi tavaly szeptemberben jelentette be, hogy várandós, nem sokkal később elárulta, hogy két kisfiút és egy kislányt hord a szíve alatt. Karácsony előtt bevonult egy klinikára, hogy orvosi felügyelet alatt, biztonságban tölthesse a várandóssága utolsó heteit.

Keve, Lujza és Zalán 2022. február elsején jöttek világra a Honvédkórház Szülészeti Osztályának Újszülött Részlegén. 

Rúzsa Magdi az anyaságról

Az énekesnő és férje három héttel később, február 22-én vihették haza gyermekeiket. „Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban” - írta a 36 éves sztár az Instagram-oldalán. 

Rúzsa Magdi egy héttel a hazatérésük után a Blikknek mesélt arról, hogy vannak az ikrek, és hogyan változtatta meg az életét az anyaság. A babák a terhesség 34. hetében jöttek világra, nagyon szépen fejlődnek, minden rendben van velük.  

- Naphosszat gyönyörködök bennük, azt érzem, hogy olyan erőt, kraftot adtak, amelyet még sosem tapasztaltam. (...) Nagyon szép, aranyos, jó kisbabák, szépen fejlődnek. Jó érzés anyának lenni és egy kicsit elmerülni ebben a babázásban és csak rájuk koncentrálni - mesélte a háromgyerekes anya, akit az új helyzet máris számos dal megírására ihlette.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az énekesnő azt mondta, nemcsak három gyermek született, hanem egy anya is, az anyaság pedig egy olyan állapot, ami mindent felülír. Most érzi igazán, mit jelent az, hogy egy anya bármit megtenne a gyerekeiért. 

- Azt gondolom, valóban egy kicsit más ember lettem. Amikor annak idején azt mondták mások, hogy az anyaság megváltoztatja az embert, akkor azt gondoltam, hogy ez hülyeség. De tényleg más az ember így, hogy itt van három pici élet, akikért mostantól felelős vagyok, és akikbe tényleg szerelmes vagyok. 

Rúzsa Magdi tavaly szeptemberben koncertezett utoljára, és azt tervezi, hogy a nyáron ismét színpadra áll. A napilap információi szerint július elsején a Budapest Parkban láthatja a közönség. 

Hajdú Péter kisfiának első babafotója

Dominik programozott császárral jött a világra, amelynek időpontja eredetileg a Valentin-nap előtti csütörtök lett volna. Mivel a vizsgálatok alapján aznap még egyáltalán nem volt semmi jele a méhösszehúzódásoknak, a szakember tanácsára vártak. A baba végül a szerelmesek napján látta meg a napvilágot. 

 Cover-fotó: MTI/Soós Lajos

Ezt is szeretjük