Rogán Cecília a 3. gyerekével várandós: már ekkora a babapocakja
Rogán Cecília egy babapocakos képpel jelentette be az örömhírt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán Cecília számára az idei év izgalmasnak ígérkezik, ugyanis hamarosan világra hozza harmadik gyermekét.

Az örömhírt az Instagram-oldalán jelentette be egy babapocakos fotóval. Pár óra alatt számos gratuláció érkezett a felvételhez.

Rogán Cecília harmadik gyermekével várandós

Bár a legtöbb Instagram-posztja a sportos életmódját mutatja be, olykor a magánéletébe is beavatja követőit, így történt ez péntek este is. Egy babapocakos felvétellel jelentette be, hogy hamarosan ismét anyai örömök elé néz. Egy csinos rózsaszín ruhában pózolt a fotó kedvéért. 

Semmilyen információt nem árult el a várandósságával kapcsolatban, csak egy fehér szív emojit írt a képhez. Számos ismert magyar sztár gratulált neki, például jó barátnője, Sarka Kata, Kajdi Csaba, Kiszel Tünde, Debreczeni Zita vagy éppen Ábel Anita. Rubint Réka pedig megjegyezte, mennyire álomszép ezen a képen.

Az atv.hu oldal felkereste a várandós kismamát, aki elárulta nekik, hogy április közepe és vége között hozza világra harmadik csemetéjét, és azt is elmondta, hogy fiút hord a szíve alatt.

Rogán Cecíliának ez a harmadik terhessége, volt férjét, Rogán Antalt két kisfiúval ajándékozta meg, Dániel 2009-ben, Áron 2012-ben született meg. Válásuk után az üzletasszony továbblépett, 2020 júliusában mondta ki a boldogító igent jóképű férjének, Szendrei Dánielnek.

Az esküvőjüket Tihanyban tartották meg. A teniszedzőként dolgozó férfit csak ritkán mutatja meg közösségi oldalán.

Nádai Anikó is babát vár

Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter első közös gyermeküket várják.

Ezt is szeretjük