Nádai Anikó megmutatta babapocakját: Hajmásy Péterrel első gyermeküket várják
Nádai Anikó az eljegyzése után másfél héttel azt jelentette be, hogy Hajmásy Péterrel első közös gyermeküket várják.

nadai-aniko-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó számára a 2022-es évkezdés nem is lehetne boldogabb: párjával január elején a Dominikai Köztársaságba utaztak. 

Január 8-án a jegygyűrűjét posztolta a közösségi oldalán, Hajmásy Péter megkérte a kezét, szerda este pedig az tudatta az Instagram-oldalán, hogy babát vár. 

Nádai Anikó babát vár

„Milyen szerencsés vagyok. Nagyon sok minden történt velem ezalatt a 33 év alatt, voltam fent, máskor nagyon lent a mélyben. De most igazán süt rám a nap. Köszönöm Istenem!” - írta az RTL Klub műsorvezetője a születésnapján.  

Nádai Anikó ekkor már tudta, hogy a szíve alatt hordja Hajmásy Péterrel közös gyermeküket, de a gólyahírt csak tegnap este jelentette be párjával: fotóikon az ultrahangos képeket mutatják, és a felvételen az is jól látszik, hogy a Házasodna a gazda háziasszonyának gömbölyödik a babapocakja. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A tévésnek már született egy gyermeke, Patrik 2015 augusztusában jött a világra. A kisfiú édesapja Kovács Dániel Richárd, aki az RTL Klubnál az Éjjel-Nappal Budapest, a Válótársak, A Tanár és a Mellékhatás című sorozatok rendezője. A 2017-es év első napjaiban egy közleményben tudatták, hogy öt év után külön folytatják tovább életüket. 

Nádai Anikó 2021 márciusában állt a nagy nyilvánosság elé Hajmásy Péterrel. Akkor azt írta posztjában, úgy érzi, a sok rossz után ajándékba kapta a férfit, akivel az elmúlt öt hónapban kaptak hideget-meleget, mert Weisz Fanni volt férjéről van szó.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter 2020 júliusában jelentették be, hogy hét közös év és két esztendő házasság után elválnak útjaik. Közösségi oldalaikon azt írták, a döntésükben nincs szerepe harmadik félnek. Az egykori szépségkirálynőre hamar rátalálta az új szerelem, októberben beszélt arról először, hogy Bókay Gergővel, aki korábban Nádai Anikó párja volt, egymásra találtak. Ezzel egy időben Hajmásy Péter és Nádai Anikó között is fellobbant a szerelem lángja. 

Rúzsa Magdi a 8. hónapban van

Az énekesnő már betöltötte a terhessége 32. hetét, ami a papírforma szerint még korántsem a várandósság vége, de hármas ikrekkel a pocakjában mindenórásnak számít. Karácsony előtt bevonult egy klinikára, hogy orvosi felügyelet alatt, biztonságban tölthesse a várandóssága utolsó heteit.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük