Nádai Anikó lánykérésébe kínos baki csúszott: ez történt Hajmásy Péterrel
Nádai Anikó az Instagram-oldalán tette közzé a videót a lánykérésről. Bár a dolog nem a tervek szerint alakult, szerinte így is tökéletes volt.

nádai-anikó-hajmásy-péter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden kislány eljátszik a gondolattal, vajon a jövendőbelije hogyan fogja megkérni a kezét. Ezerféle módon meg lehet tervezni a nagy pillanatot: valaki az amerikai romantikus komédiákból inspirálódik, például tortába rejti a gyűrűt. 

Sokan inkább a helyszín megálmodására helyezik a hangsúlyt, rengeteg vőlegény választja Párizst úti célnak, mások az egzotikus környezetre szavaznak. A homokos tengerpart és az azúrkék víz látványa még meghittebbé varázsolja a pillanatot.

Nádai Anikó lánykérése

Előfordul azonban, hogy hiba csúszik a gépezetbe, és az előre gondosan eltervezett lánykérés egy apró baki miatt lesz romantikusból vicces sztori. Nádai Anikónak is lesz mit mesélnie az utókornak arról, hogy kedvese, Hajmásy Péter hogyan tette fel azt a bizonyos nagy kérdést.

A szerelmespár egy karibi vakációval indította az évet, Dominikára utaztak közösen. Itt történt az ominózus eljegyzés is, ami egy picit félrecsúszott: Hajmásy Péter zsebéből véletlenül kiesett a gyűrűt rejtő ékszerdoboz, amelyet egy arra járó turista rögtön fel is kapott, és azzal a lendülettel térdet hajtott a gyanútlan műsorvezető előtt, és megkérdezte, hozzámegy-e.

Szerencsére a leendő vőlegény gyorsan reagált a történtekre, elvette a férfi kezéből a dobozkát, és ő maga is letérdelt párja előtt. A nem mindennapi esetet felvették videóra, amelyet Nádai Anikó az Instagramon osztott meg.

- Megkérték a kezemet, ami egy nagyon vicces kis történet lett. Bevallom őszintén, én egyáltalán nem számítottam erre. Szerintem ennél jobban nem is sikerülhetett volna. Ennél spontánabb nem is lehetett volna. Nagyon örülök, hogy így alakult - árulta el a Fókuszban.

2021 új sztárpárjai

2021-ben sok magyar hírességről derült ki, hogy egy párt alkotnak. Képes összeállításunkban csokorba szedtük az elmúlt esztendő új sztárpárjait. Sorozatsztárok, tévések és sportolók is vannak a listán.

Ezt is szeretjük