Szabó Zsófi álomszép estélyiben gálázott: Shane Tusuppal először jelentek meg együtt
Szabó Zsófi és Shane Tusup a csütörtök este megrendezett M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán jelentek meg először együtt a nagy nyilvánosság előtt.

szabo-zsofi-shane-tusup-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022. január 6-án, csütörtök este a Nemzeti Színházban, egyéves szünet után újra nézők előtt rendezték meg az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálát

A másfél órás gálaműsoron a jelölteken kívül a magyar sportélet jeles képviselői is tiszteletüket tették.  

Szabó Zsófi és Shane Tusup az Év Sportolója Gálán

Shane Tusup 2013-ban és 2014-ben, illetve 2016-ban és 2017-ben is az év edzője lett. Az idei gálán nem szerepelt a jelöltek között, de ez nem szegte kedvét, örömmel mosolygott a fotósoknak. A díjátadóra párjával, Szabó Zsófival érkezett, akivel először jelent meg együtt nyilvános eseményen. 

A szerelmesek lenyűgöző párt alkottak, a megjelenésüket Lakatos Márk stylistnak köszönhették: Shane Tusup öltönye Robert Maart dicséri, míg Szabó Zsófi egy meseszép, Merő Péter által tervezett, türkiz alapon fekete, sellő fazonú estélyiben ragyogott, ami kiemelte karcsú alakját.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A két sztár egymásra találásáról tavaly nyáron indultak meg a pletykák, de a pár csak a Best magazin december eleji számában erősítette meg, hogy valóban együtt vannak, és a hetilapnak meséltek egymásra találásukról is. 

Egy nyár eleji találkozás mindkettejük életét felforgatta. Szabó Zsófi az év elején jelentette be, hogy férjével négy év után úgy döntöttek, elválnak, így amikor az edző júniusban a Reggeli című műsorban vendégeskedett, még úgy érezte, nem áll készen egy új kapcsolatra. Shane Tusup egy akkor már kétéves párkapcsolatban élt, amikor az RTL Klub reggeli műsorában a fiatal műsorvezetőnő hatása alá került. Vívódott, majd végül szakított Courtney-val, hogy tiszta lappal indulhasson Szabó Zsófinál. 

- Nem tudtam, és nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat. Volt, hogy a semmiből egy virágcsokor várt az ajtóm előtt. De ami a legfontosabb, hogy az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén, egyedülálló - mesélte a 33 éves sztár a Bestnek. 

Hazai sztárok legszebb estélyi ruhái 2021-ből

A 2021-es esztendőben számos nagyszabású televíziós show-műsorral szórakoztatták a csatornák a nézőket. A tavasz végétől premierek, vörös szőnyeges rendezvények, gálák és díjátadók is követték egymást szép számmal. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a 2021-es év hét gyönyörű estélyi ruháját. Szerintünk ezek a hazai sztárok viselték a legszebb kreációkat az elmúlt egy évben.

Cover-fotó: MSÚSZ/Photo@laszlozsigmond.hu

Ezt is szeretjük