Molnár Áron és ritkán látott felesége: A mi kis falunk egykori sztárja így gálázott

Képes összeállításunkban olyan hírességeket láthatsz a kedvesükkel az oldalán, akik csak nagyon ritkán mutatkoznak nyilvánosan.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Áron még meg sem szerezte diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, amikor megkapta első szerepét a Vígszínház Játék a Kastélyban című előadásában. 2010-ben fejezte be az iskolát, ezek után számos színházi darabban, filmben és sorozatban láthattuk.

Szerepelt az Aranyéletben, a Memo című filmben és A viszkisben is, ám az igazi áttörést A mi kis falunkkal érte el: egy ország szívébe lopta be magát Pajkaszeg ügyefogyott Matyijaként.

Molnár Áron és felesége

Karaktere a sorozatban nem a csáberejéről volt híres. A figura nem volt szerencsés a szerelemben, hiszen sorra kosarat kapott a hölgyektől. Megformálójáról mindez nem mondható el, a színész szíve már régóta foglalt. Táncművész, koreográfus, rendező feleségével azonban nagyon ritkán mutatkozik, 2021 októberében a JOY Social Media Award díjátadóra azonban Duda Évával érkezett.

Nem Molnár Áron az egyetlen, akit csak különleges eseményeken láthatunk párja mellett. Képes összeállításunkban olyan magyar sztárokat láthatsz, akik 2021-ben kivételesen megjelentek egy díjátadón vagy filmbemutatón a szerelmük társaságában, és nagy feltűnést keltettek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük