Molnár Áron és ritkán látott felesége: A mi kis falunk egykori sztárja így gálázott
Képes összeállításunkban olyan hírességeket láthatsz a kedvesükkel az oldalán, akik csak nagyon ritkán mutatkoznak nyilvánosan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Áron még meg sem szerezte diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, amikor megkapta első szerepét a Vígszínház Játék a Kastélyban című előadásában. 2010-ben fejezte be az iskolát, ezek után számos színházi darabban, filmben és sorozatban láthattuk.

Szerepelt az Aranyéletben, a Memo című filmben és A viszkisben is, ám az igazi áttörést A mi kis falunkkal érte el: egy ország szívébe lopta be magát Pajkaszeg ügyefogyott Matyijaként.

Molnár Áron és felesége

Karaktere a sorozatban nem a csáberejéről volt híres. A figura nem volt szerencsés a szerelemben, hiszen sorra kosarat kapott a hölgyektől. Megformálójáról mindez nem mondható el, a színész szíve már régóta foglalt. Táncművész, koreográfus, rendező feleségével azonban nagyon ritkán mutatkozik, 2021 októberében a JOY Social Media Award díjátadóra azonban Duda Évával érkezett.

Nem Molnár Áron az egyetlen, akit csak különleges eseményeken láthatunk párja mellett. Képes összeállításunkban olyan magyar sztárokat láthatsz, akik 2021-ben kivételesen megjelentek egy díjátadón vagy filmbemutatón a szerelmük társaságában, és nagy feltűnést keltettek.

Ezt is szeretjük