A mi kis falunk színésznője és a Drága örökösök színésze egymásba szeretett - 2021 új sztárpárjai

Sok szerelmi történetről számolhattunk be 2021-ben a magyar sztárvilágból, képeken mutatjuk az esztendő új sztárpárjait.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tengerentúlon számtalan sztárpár története példázza, a közös munka során nagy szerelmek szövődhetnek. Nem kell Hollywoodig utaznunk képzeletben, hogy olyan színészekre bukkanjunk, akiket egy forgatás vagy színházi darab hozott össze, hazánkban is találni hasonló történeteket.

Az RTL Klub sorozatai, A mi kis falunk és a Drága örökösök igazi közönségkedvencek, így sok néző szíve dobbant meg 2021 márciusában, amikor kiderült, hogy a két széria egy-egy szereplője a valóságban is egymásba szeretett. 

Magyar sztárpárok, akik 2021-ben jöttek össze

A Drága örökösök lovászfiúját, Danit alakító Mohácsi Norbert és A mi kis falunk boltosát, Nellit játszó Mikecz Estilla tavasszal a Fókuszban meséltek először a nagyközönségnek a kapcsolatukról.

Egymásra találásuk történetének akár szerelem sokadik látásra is lehetne a címe, hiszen évekkel ezelőtt a Kaposvári Egyetem hallgatóiként vetettek szemet egymásra. Bár a végzős Norbit levette a lábáról az elsőéves Estilla szépsége, nem kezdeményezett, és a színésznő sem volt elég bátor, hogy szóba elegyedjen a kiszemeltjével. A sors öt évvel később sodorta őket újra egymás közelébe: mindketten szerepet kaptak a kaposvári teátrum Kabaré című darabjában, de ekkor sem alakult ki közöttük semmi. 2020 márciusában egy másik közös munka kapcsán kezdtek egyre többet beszélhetni egymással, az éjszakába nyúló üzenetváltásokból pedig elsöprő szerelem lett. 

Nem Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert az egyedüli hírességek, akikről 2021-ben derült ki, hogy egy párt alkotnak. Képes összeállításunkban csokorba szedtük az elmúlt esztendő új sztárpárjait.

Ezt is szeretjük