A magyar színészpár 9 év után titokban összeházasodott - Képeken 2021 sztáresküvői

Képeken azok a hazai sztárok, akik a 2021-es esztendőben kötötték össze az életüket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem telik el esztendő sztáresküvők nélkül. Mint minden évben, 2021-ben is sok híresség vezette kedvesét az oltár elé. Idén olyanok is akadtak, akik tavaly a világjárvány miatt elhalasztott lagzijukat pótolták be, sokan pedig a legnagyobb titkolózás közepette, váratlanul mondták ki a boldogító igent.

Utóbbi tábort erősítette például Lengyel Tamás, aki szeptemberben a Fókusznak számolt be arról, hogy tavasszal megnősült.

2021-ben sok volt az olyan sztárpár is, akik hosszú együttélés után kötötték össze az életüket. Rékasi Károly és Pikali Gerda kilenc együtt töltött év után döntöttek úgy 2021 augusztusában, hogy férjjé és feleséggé válnak. Titkos esküvőjük helyszínéül a budai Vár egy ódon épületek között megbújó házasságkötő termét választották. A menyegzőn mindketten végtelenül elegánsan festettek, a színésznő kedvenc tervezője, Joó Beatrix darabjában ment férjhez, elbűvölően nézett ki a Sentiments Szalon menyasszonyi ruhájában.

Képes összeállításunkban megnézheted, hazai sztárjaink közül kik esküdtek egymásnak örök hűséget 2021-ben.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük