A Roy és Ádám énekesének esküvői fotója: 21 évvel fiatalabb párját titokban vette el

Kohánszky Roy, a Roy és Ádám Trió énekese nyolc együtt töltött év után titokban feleségül vette a párját.

Kohánszky Roy esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kohánszky Rajmund, Roy és Nagy Ádám a kilencvenes évek eleje óta zenélt együtt, a Roy és Ádám formációt 1998-ban alapították meg. Olyan slágereik születtek, mint a Trambulin, A csapból is én folyok, az Egyetlen hang vagy a Csak 1 pillanat.

2006-ban Csányi Zoltán dobos csatlakozott a duóhoz, azóta trió felállásban működik a zenekar, Roy és Ádám Trió néven zenélnek.

Kohánszky Roy esküvője

Kohánszky Roy 2021 augusztusában ünnepelte a kereken 50. születésnapját, két héttel ezelőtt pedig az életében egy újabb fontos állomásához érkezett: október közepén titokban feleségül vette a párját - árulta el a zenész a Story magazinnak

A 29 éves Annával egy koncerten ismerkedtek meg, de csak később, egy zenei táborban találtak egymásra. A nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, ám az kiállta az idő próbáját, és nyolc közös év után úgy érezték, már mindketten bizonyítottak a másiknak, így a szerelmük megérett a házasságra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Annak idején a szüleik csak két tanú jelenlétében mondták ki a boldogító igent, ezért ők is így tervezték, ám végül másképp döntöttek. 

- Arra jutottunk, hogy megtörjük a hagyományokat, hisz nem esküvő az esküvő család nélkül. A legközelebbi családtagjaink, szeretteink körében esküdtünk egy 16. kerületi házasságkötő teremben, az ünneplés, a nagy lagzi viszont még várat magára. Házi lagzit szervezünk. Az újonnan épülő otthonunkban, Kerepesen szeretnénk tartani a bulit, és egy egyházi esküvőre is benevezünk a helyi templomban - osztotta meg az újdonsült férj a hetilappal. 

Az énekesnek már van egy 14 éves fia, Bence. Új párjával szeretne közös gyermeket, de a családalapítással még egyelőre várnak. 

Fresh Andi esküvője

Az énekesnő kezét a párja 2019 augusztusában, egy horvátországi nyaraláson kérte. Egyetértettek, hogy csak a szűk család legyen jelen a nagy napon, amit rövid idő, mindössze egy hét alatt szerveztek meg. Az esküvőt élete legszebb napjának tartja, azt a betegsége sem árnyékolta be. A gyűrűket együtt választották ki szerelmével, a különleges esküvői ruhája pedig direkt neki készült. 

Fresh Andi gyönyörű menyasszony volt: különleges esküvői ruhában ment férjhez

Fresh Andi szinte az esküvőjéről ment az első kemoterápiás kezelésére, a nagy nap erőt adott neki a betegséggel való küzdelemhez.

Elolvasom
Ezt is szeretjük