Rúzsa Magdi már a 8. hónapban van: babapocakjában a hármas ikrek szépen nőnek

Rúzsa Magdi karácsony előtt bevonult egy klinikára. Keveset alszik, de az álmatlanul töltött időt is hasznosan tölti.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi tavaly szeptember elején jelentette be, hogy várandós. Férjével úgy döntöttek, készen állnak a gyermekvállalásra, de azt ők sem gondolták, hogy az álmuk rövid időn belül valóra válik, és nem is egy, hanem rögtön három baba szülei lesznek. 

A 36 éves énekesnő hármas ikrekkel várandós, két fiúval és egy lánnyal, így teljesül az a kívánsága is, hogy lányos és fiús anyuka is lehessen.  

Rúzsa Magdi a 8. hónapban van

A Megasztár 2006 májusában véget ért, harmadik szériájának győztese december közepén azt is elárulta, milyen keresztneveket választottak a születendő gyermekeinek: a Keve, a Lujza és a Zalán mellett döntöttek. 

Október végén a Dancing with the Stars ötödik, Magyar Sztárok Éjszakájának elnevezett adásában lépett fel utoljára, a koncerteket már korábban abbahagyta, orvosai tanácsára visszavett a tempóból. Karácsony előtt bevonult egy klinikára, hogy orvosi felügyelet alatt, biztonságban tölthesse a várandóssága utolsó heteit, hiszen azok három babával kockázatosak lehetnek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Már betöltötte a terhessége 32. hetét, ami a papírforma szerint még korántsem a várandósság vége, de hármasikrekkel a pocakjában mindenórásnak számít. 

- Szerencsére minden rendben, szépen növekednek a babák, és én is jól bírom még a terhelést. Vannak könnyebb és nehezebb napok. Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek. Már körülbelül ötkilónyi baba van a pocakomban, ami nagyon jó, de ez még közel sem a vége - mesélte a Hot! magazinnak, amelynek a szülés előtt utoljára adott exkluzív interjút. 

Gyermekei születésére várva a zene és az irodalom tölti ki napjait. Az álmatlanul töltött éjszakák miatt már csak azért sem bosszankodik, mert ilyenkor születnek az új dalai és a dalszövegei.

Kasza Tibi felesége kisbabát vár

Kasza Tibor 2012-ben ismerkedett meg Facebookon Andreával. Nem sokkal az első randijuk után összeköltöztek. A 43 éves sztár 2017 áprilisában, A Nagy Duett élő adásában ereszkedett féltérdre, és kérte meg Manker kezét. Öt év után, az év szeptemberében, titokban keltek egybe. 2018 novemberében született meg kislányuk, Lora Bella, aki idén kis testvért kap. 

Ezt is szeretjük