Kasza Tibi felesége újra kisbabát vár: cuki fotóval tudatták a gólyahírt
Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea bejelentették, hogy második gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi újra apa lesz. Az énekes-műsorvezető, valamint felesége, Kasza-Darai Andrea a közösségi oldalaikon tudatták követőikkel a gólyahírt. 

A házaspárnak 2018-ban született meg az első gyermeke, Lora Bella az ősszel ünnepelte a harmadik születésnapját. 

Kasza Tibi felesége kisbabát vár

„Imádok apa lenni! Ha már itt tartunk én férj lenni is nagyon szeretek, és jó testvér is. Tudom milyen sokat jelent egy testvéri kötelék, ami egy életen át biztonságot ad az embernek, mert egy tesó mindig ott van a bajban, mindig számíthatsz rá. A bátyámmal köztünk a mai napig nem létezik az enyém-tiéd fogalma. Remélem, hogy ti is így lesztek majd ott egymásnak kis Kaszák” - olvasható Kasza Tibi posztjában. 

Felesége, a Mankernek becézett Kasza-Darai Andrea az Instagramon megtekinthető fotóihoz azt írta: "Annyira fura, Lora Bellával egyfolytában kívántam az édességet… most meg…"

"Először csak néztem a képet. Az tűnt fel, hogy van pocakod, pedig nem szokott lenni. Utána végiglapoztam, megláttam a bodyt és elolvastam a szöveget. Nagyon gratulálok!" - örült a hírnek az egyik követője. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Crystal együttes énekese 2012-ben ismerkedett meg Facebookon Andreával. Egy hónappal később találkoztak személyesen. Szerelem volt az első látásra, a csinos barna nő rögtön tudta, hogy Kasza Tibor számára az igazi. Nem sokkal később összeköltöztek.

Az év diétaprogramja Kasza Tibié, a Challenge módszer kitalálójáé lett a 2021 szeptemberében megrendezett Just Clear Award Gálán.
Az év diétaprogramja Kasza Tibié, a Challenge módszer kitalálójáé lett a 2021 szeptemberében megrendezett Just Clear Award Gálán.
Fotó: Just Clear Award/Szilveszter Zoltán/Szűcs Gergő

A 43 éves sztár 2017 áprilisában, A Nagy Duett élő adásában ereszkedett féltérdre, és kérte meg Manker kezét. Öt év után, az év szeptemberében, titokban keltek egybe Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján.

A következő év is fontos mérföldkő volt az életükben: 2018 májusában jelentették be, hogy első gyermeküket várják, Lora Bella az év novemberében jött a világra. A hároméves kislányt óvják a nagy nyilvánosságtól, nem szerepelnek vele a médiában. 

Berki Krisztián és Mazsi kislánya

Berki Krisztián és Mazsi kislánya, Emma 2021. november 4-én látta meg a napvilágot, és ahogy korábban bejelentették, egy adott pénzösszegért bárki élőben láthatta a baba világrajövetelét. A kislányt hat héttel a születése után először a Hot! magazin karácsonyi dupla számában mutatták meg, ahol tündéri babafotókat láthatunk, de a pár emellett arról is beszámolt, hogy küzdenek a házasságukért, szakember segítségét is igénybe vették.  

Ezt is szeretjük