Kiderült, Czutor Zoli hatodik gyereke kislány vagy kisfiú lesz: feleségével a baba nevét is elárulták

Czutor Zoli és felesége, Zsanett 2021 szeptemberében jelentették be, hogy az énekes hatodszorra is apa lesz.

czutor-zoli-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptemberben derült ki, hogy Czutor Zoli 2022 tavaszán hatszoros édesapa lesz. A Belmondo zenekar frontemberének első házasságából három gyermeke született: Levente fia 1992-ben, egyetlen lánya, Szonja 1995-ben, és második fia, Győző 2002-ben.

Második feleségével, Czutor-Kilián Zsanett-tel, akivel tavaly a Nyerő Párosban szerepeltek együtt, 2010-ben ismerkedtek meg. Még abban az évben összeköltöztek, egy esztendővel később pedig megtartották az esküvőjüket. Nagyobbik fiuk, Simon 2012-ben, kisebbik gyermekük, Miksa 2016-ban jött a világra.

Czutor Zoli hatodik gyerekének neme

Zsani fiús anyuka lévén nagyon vágyott rá, hogy harmadjára kislánya szülessen. A sztárfeleség férjével a Blikknek árulta el, hogy teljesült az álma, hiszen a legutolsó ultrahangon 100%-os bizonyossággal megmutatkozott, hogy születendő gyermekük lány lesz. Már a baba nevét is tudják, a Franciska keresztnevet választották.

czutorék
Fotó: RTL Klub/Életünk története

- Nagyon reméljük, hogy ő nem olyan lesz, mint Miksa, akiről a 28. héten kiderült, hogy fiú. Ő is Franciskának indult - árulta el a sztárfeleség.

Az énekes hozzátette, a szonográfus szakember, aki a vizsgálatot végezte, viccesen megjegyezte nekik, ha mégis fiuk születne, egyből szóljanak neki, hogy azonnal beadja a felmondását, annyira biztos abban, hogy lányuk lesz. Azt szintén elárulták, mikorra várják a csöppség érkezését, Zsanit 2022. március 27-ére írták ki.

A büszke anyuka az Instagram-oldalán tegnap este közzétett egy felvételt, amin azt láthatjuk, hogy két fia hogyan fogadta a hírt, hogy hamarosan lesz egy kishúguk. 

- Családiasan akartuk a srácoknak elmondani, meg akartuk lepni őket. A reakciójuk olyan volt, mint az amerikai családi felvételeken, hogy valaki sír, valaki örül - mesélte Zsani, majd Czutor Zoli átvette tőle a szót, és elárulta, hogy bár kisebbik gyermekük, Miksa fiú tesót szeretett volna, végül ő is örült a hírnek.

Czutor Zoli gyönyörű lánya, Szonja 

Az énekes egy szem lánya 2021. május 31-én ünnepelte a 26. születésnapját. A zenész csak ritkán tud együtt lenni mind az öt gyermekével, de januárban néggyel is össze tudott állni egy családi fotóra. Júliusban ritkán látott fia, a 29 éves Levente is hazatért Amerikából.

Czutor Zoli ritka családi fotója: egy szem lányával és fiaival fotózkodott

Czutor Zoltán családi fotóján négy gyermekével látható, csak a legidősebb fia hiányzik róla.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Életünk története

Ezt is szeretjük