Kiderült, Czutor Zoli hatodik gyereke kislány vagy kisfiú lesz: feleségével a baba nevét is elárulták
Czutor Zoli és felesége, Zsanett 2021 szeptemberében jelentették be, hogy az énekes hatodszorra is apa lesz.

czutor-zoli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptemberben derült ki, hogy Czutor Zoli 2022 tavaszán hatszoros édesapa lesz. A Belmondo zenekar frontemberének első házasságából három gyermeke született: Levente fia 1992-ben, egyetlen lánya, Szonja 1995-ben, és második fia, Győző 2002-ben.

Második feleségével, Czutor-Kilián Zsanett-tel, akivel tavaly a Nyerő Párosban szerepeltek együtt, 2010-ben ismerkedtek meg. Még abban az évben összeköltöztek, egy esztendővel később pedig megtartották az esküvőjüket. Nagyobbik fiuk, Simon 2012-ben, kisebbik gyermekük, Miksa 2016-ban jött a világra.

Czutor Zoli hatodik gyerekének neme

Zsani fiús anyuka lévén nagyon vágyott rá, hogy harmadjára kislánya szülessen. A sztárfeleség férjével a Blikknek árulta el, hogy teljesült az álma, hiszen a legutolsó ultrahangon 100%-os bizonyossággal megmutatkozott, hogy születendő gyermekük lány lesz. Már a baba nevét is tudják, a Franciska keresztnevet választották.

czutorék
Fotó: RTL Klub/Életünk története

- Nagyon reméljük, hogy ő nem olyan lesz, mint Miksa, akiről a 28. héten kiderült, hogy fiú. Ő is Franciskának indult - árulta el a sztárfeleség.

Az énekes hozzátette, a szonográfus szakember, aki a vizsgálatot végezte, viccesen megjegyezte nekik, ha mégis fiuk születne, egyből szóljanak neki, hogy azonnal beadja a felmondását, annyira biztos abban, hogy lányuk lesz. Azt szintén elárulták, mikorra várják a csöppség érkezését, Zsanit 2022. március 27-ére írták ki.

A büszke anyuka az Instagram-oldalán tegnap este közzétett egy felvételt, amin azt láthatjuk, hogy két fia hogyan fogadta a hírt, hogy hamarosan lesz egy kishúguk. 

- Családiasan akartuk a srácoknak elmondani, meg akartuk lepni őket. A reakciójuk olyan volt, mint az amerikai családi felvételeken, hogy valaki sír, valaki örül - mesélte Zsani, majd Czutor Zoli átvette tőle a szót, és elárulta, hogy bár kisebbik gyermekük, Miksa fiú tesót szeretett volna, végül ő is örült a hírnek.

Czutor Zoli gyönyörű lánya, Szonja 

Az énekes egy szem lánya 2021. május 31-én ünnepelte a 26. születésnapját. A zenész csak ritkán tud együtt lenni mind az öt gyermekével, de januárban néggyel is össze tudott állni egy családi fotóra. Júliusban ritkán látott fia, a 29 éves Levente is hazatért Amerikából.

Cover-fotó: RTL Klub/Életünk története

Ezt is szeretjük