6 hónapig titkolta terhességét Vágó Zsuzsi: a színésznő iker kislányokat vár

Vágó Zsuzsi, a Budapesti Operettszínház színésznője várandós, három hónap múlva ikerkislányoknak ad életet.

vago-zsuzsi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vágó Zsuzsi, a Budapesti Operettszínház színésznője 2012-ben ment feleségül párjához, Tamáshoz. A 39 éves sztár élete idén újabb fordulóponthoz érkezett. 

Csak most árulta el, hogy várandós, és nem is egy babát vár, hanem ikreket hord a szíve alatt. 

Vágó Zsuzsi ikrekkel várandós

A Borsnak azt nyilatkozta, a kritikus első három hónap émelygés és rosszullétek nélkül telt, tanított és táborozott, így nem volt ideje sem idegeskedni, ugyanakkor a Szegedi Szabadtéri Játékok idei előadásait már nem vállalta el.

vago-zsuzsi
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Az Apáca Showban Mary Patrick nővért játszom egy elég nagy testtöméssel. Úgy éreztem, nem tenne jót sem nekem, sem a terhességemnek a nyári melegben egy ilyen jelmez egy pörgős koreográfiákkal teli előadásban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is elárulta, hogy három hónap múlva ikerkislányaik születnek, akiknek a nevét is kiválasztották már, ám hogy mikre esett a választásuk, azt még nem szerette volna elmondani. Amiatt nem aggódik, hogy egyszerre két csöppség érkezik. 

- Nekünk ez lesz a természetes, hiszen mi nem tudjuk majd, milyen egy babával. Igyekszem sokat olvasni az ikerbabákról, és tartom is a kapcsolatot más sorstárs anyukákkal.

Vágó Zsuzsi Scarlett O’Hara szerepében az Elfújta a szél című musicaljének próbáján a szegedi Dóm téren 2013. július 23-án.
Vágó Zsuzsi Scarlett O’Hara szerepében az Elfújta a szél című musicaljének próbáján a szegedi Dóm téren 2013. július 23-án.
Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Mindig is pörgős volt, a színészet és az éneklés mellett tanított is, a várandóssággal be kellett rendezkednie a nyugodtabb mindennapokra. Az évadot a színházban már nem kezdte el, és a tanítást is abbahagyta egy időre, csak magántanítványaival foglalkozik.

Miller Zoltán és Vágó Bernadett 

Amikor Miller Zoltánt 2016-ban a Madách Színházban A nyomorultak című musical próbáján összehozta az élet Vágó Bernadett-tel, azonnal megakadt a szeme a csinos kolléganőjén. Áprilisban ismerkedtek meg, decemberben össze is házasodtak. Kislányuk, Bella 2021. október 13-án lett négyéves.

Ezt is szeretjük