Rácz Jenő felesége az 5. hónapban van: Dóri bepánikolt a pluszkilóktól
Gyuricza Dóri az Instagram-oldalán mutatta meg az alakját a terhessége ötödik hónapjába. Azt is elárulta, hány kiló ment fel rá eddig.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kapcsolatának története tündérmesébe illő: 2019-ben A Konyhafőnök forgatása után szökkent szárba a szerelmük. Arról, milyen összeillő párt alkotnak, az RTL Klub egy másik produkciójában bizonyosodhattak meg a nézők, ők lettek a 2020-as év Nyerő Párosa.

A 2021-es év is fontos mérföldkő a számukra. Nyáron kötötték össze az életüket, majd az az álmuk is valóra vált, hogy az esküvő után minél hamarabb szeretnének egy család lenni. Novemberben az Instagramon jelentették be, első gyermeküket várják.

Rácz Jenő felesége bepánikolt a pluszkilóktól

A sztárfeleség influenszer is, sokan azért szeretik a posztjait, mert azokon nemcsak a tökéletes Instagram-világot mutatja meg, hanem őszintén a követői elé tárja, ha valami nyomasztja. A várandóssága alatt sem csak a boldog pillanatokat rögzíti: egy hosszú bejegyzésben elárulta, bepánikolt a várandósság alatt felszedett pluszkilók miatt. Az ötödik hónapban járó kismama alatt hat és fél kilóval mutatott többet a mérleg, mint a várandóssága előtt. 

„A kezdeti pánikom után eszembe jutott anyukám, aki öt alkalommal is volt várandós, sőt a bátyámmal veszélyeztetett terhesen 35 kiló ment fel rá. Majd amint szoptatni kezdett, olyan sovány lett, mint azelőtt soha. Anyukám csodás, gyönyörű, szépek a cicijei, a lábai, az egész lénye ragyog, pedig megviselte a sok-sok változás a testét. Akkor én hova aggódok?!” - fogalmazott az oldalán.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerinte alapból nem könnyű a kismamáknak a 21. században, hiszen manapság a különböző fórumokon a leendő anyukák egymást stresszelik a történeteikkel. Elhatározta, nem fog aggódni a súlya miatt, ha az orvosa megengedi, sportol, egészségesen étkezik, de csak olyan ételeket fogyaszt el, amelyeket megkíván a szervezete. 

rácz-dóri
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Novemberben a Fókuszban is mesélt arról, a terhesség hogyan alakította át az étkezését. Akkor meglepődve árulta el, miket tapasztalt.

- Teljesen másra számítottam, amikor elképzeltem, milyen lesz a terhességem. Semmit sem kívánok, a legvonzóbb számomra a levegő és a víz. Nagyon furcsa, mert arra számítottam, hogy kettő helyett kell enni, és kívánós leszek. Ez lehet, majd később jön.  

Berki Krisztián és Mazsi kislánya

Berki Krisztián és Mazsi kislánya, Emma 2021. november 4-én látta meg a napvilágot, a kislányt először mutatták meg a címlapon. A tündéri babafotók mellett a házaspár a kapcsolatukról is vallott.

Ezt is szeretjük