Weisz Fanni levágatta hosszú haját: ennél rövidebb már ne legyen a rajongói szerint
Weisz Fanni december utolsó napjaiban nemcsak 2021-től búcsúzott, hanem a hosszú frizurától is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Weisz Fanni nevét A Szépségkirálynő című produkcióban ismerhette meg az ország, amelyet a TV2 2011-ben tűzött a műsorára: több ezer jelentkező közül válogatták be a legszebb 24 versenyző közé. 

A tévés szereplés elindította a siker útján. Az elmúlt bő tíz év alatt keresett modell lett, és a képernyőről sem tűnt el: sokszor láthatjuk különböző talk show-k vendégeként, illetve Áder János köztársasági elnök újévi beszédeinek jeltolmácsaként.

Weisz Fanni levágatta hosszú haját

A közösségi médiában is nagyon népszerű. Az Instagram-oldalát 238 ezren követik, ezzel a számmal influenszernek minősül. Ő az a fajta véleményvezér, aki igyekszik minél szorosabb kapcsolatot ápolni a rajongóival. Naponta többször posztol, bejegyzéseiben betekintést enged az élete legfontosabb pillanataiba. Azt is az Instagramon tudatta 2021. december 28-án, hogy levágatta hosszú tincseit.

A 29 éves szépséget azóta láthatjuk szőke, hosszú hajzuhataggal, mióta először végiglejtett a szépségverseny kifutóján, ám december utolsó napjaiban úgy döntött, nemcsak az óévtől búcsúzik, hanem az eddig megszokott frizurájától is.

A fodrászszékből kiszállva rögtön készített egy szelfit az immár vállig érő hajáról, az ahhoz készült posztjához pedig csak annyit írt: "Szia, rövid haj!” Ahogy arra számítani lehetett, a kommentelők nem állták meg szó nélkül a változást.

Sokan dicsérték a kurtább fazont. Volt, aki szerint ez sokkal jobban áll Weisz Fanninak, mint a derékig érő loknik. Többen kiemelték, hogy a hajszerkezet egészségének megőrzése érdekében is jót tesz, ha pár évente vágat a hosszából. Mások kritikusabban fogalmaztak, akadtak, akik úgy vélekedtek, hogy az arcberendezéséhez ez a hosszúság még éppen megfelel, de ennél rövidebb frizurát már ne kérjen a fodrászától. 

Magyar sztárok, akik levágatták hosszú hajukat

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárhölgyek, akik 2021-ben új frizurát kértek a fodrászuknál.

Ezt is szeretjük