Gregor Bernadett haja még rövidebb lett: állig érő bubifrizurát vágatott
Gregor Bernadett bubifrizurára váltott. Nem ő az egyetlen hazai sztár, aki levágatta a haját.

gregor-bernadett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadettnek sokáig védjegye volt a cicásra kifestett szeme és a hosszú, sötét hajkoronája. Az előbbi maradt, az utóbbi változott: először április közepén, majd augusztus közepén lett egyre rövidebb. 

Sokáig a színésznő úgy gondolta, a nőiességhez hozzátartozik a hosszú haj, és nem értette azokat a nőket, akik rövidre vágatták a hajukat, de a karantén alatt azt érezte, a frizuráját tekintve is változásra van szüksége. Így hosszas tépelődés előzte meg a frizuraváltást. 

Gregor Bernadett még rövidebbre vágatta a haját

"Az jár a fejemben, hány hónap vagy hét tépelődés előzte meg ezt a döntést... Mert belülről már rég nem éreztem magaménak a hosszú hajat, aminek korábban az erőmet, a női kisugárzásomat tulajdonítottam... ez egy lelki folyamat kivetülése, valaminek - egy korszaknak - a vége" - írta közösségi oldalán az áprilisi frizuraváltáshoz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem bánta meg, hogy fenékig érő haját félhosszúra vágatta, a Hot! magazinnak június végén azt nyilatkozta, élvezi, hogy többféleképpen tudja hordani, hullámosra szárítva vagy kivasalva, mert amíg hosszú volt, a súlya miatt nem lehetett variálni. A 49 éves sztárnak annyira bejött a rövidebb haj, hogy úgy döntött, még rövidebb fazonra, bubifrizurára vált, az eredményt pedig augusztus 17-én a Facebook-oldalán is megmutatta. 

Képes összeállításunkban nemcsak Gregor Bernadett frizuraváltását láthatod, hanem azokét a magyar sztárokét is, akik idén vágatták le a hajukat. 

Ezt is szeretjük