Gaál Noémi 50 évesen szőke bombázó lett: az időjós fantasztikusan néz ki
Gaál Noémi az elmúlt egy évben nagy változáson ment keresztül kívül-belül.

gaál-noémi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Így vagy úgy, de mindenki életét alaposan befolyásolta a koronavírus-járvány kitörése. Gaál Noémi is erről számolhat be, aki az elmúlt több mint egy esztendőben nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is átalakult.

A TV2 1997-es indulásától egészen 2016-ig erősítette a csatorna csapatát, majd egy évvel később az ATV-hez igazolt. A televíziós munkáján kívül az ötvenesztendős sztár sikeres üzletasszonnyá is vált az évek során, két vállalkozás fut a kezei alatt.

Gaál Noémi 50 évesen szőke bombázó lett

A pörgős életviteléből a világjárvány vetette vissza, ám ő igyekezett a dolgok pozitív oldalára koncentrálni. Megtanulta, hogyan örüljön az egészen apróságoknak is. Friss fotói bizonyítják a kiegyensúlyozottságát: szőke bombázóként csak úgy ragyog a felvételeken.

- Azt mindenképpen pozitívumként fogom fel, hogy az elmúlt egy év egyfajta értékrendváltozással járt együtt. Eddig is türelmes, másokkal törődő, odafigyelő ember voltam, de ezek a tulajdonságok még inkább felerősödtek, hiszen annyi szomorú történetet hall mostanában az ember - magyarázta a Story magazinnak 2021 áprilisában.

A fülig érő mosoly hátterében a szerelem is áll. Párjával, Tamással két éve vannak együtt. Bár a wellnesshétvégékről és a külföldi nyaralásokról egy ideje le kellett mondaniuk, mindig megtalálják a módját, hogyan csempésszenek romantikát a mindennapjaikba.

- Szerencsések vagyunk, mert olyan helyen lakunk, ahol van lehetőség csapni egy miniwellnesst. Van szauna és konditerem is. Sokszor csak zenét hallgatunk, olvasunk egy jó könyvet, vagy megsétáltatjuk a kutyát. Gyakran jön hozzánk Tamás nagylánya is, olyankor hármasban társasozunk. Érthető módon Tamással is több időnk jut egymásra, az üzleti életben is segítjük egymást. Nagy könnyebbséget jelent, hogy itt van mellettem, és nem egyedül kell megbirkóznom a kihívásokkal.

Barta Sylvia dögös ruhái

Barta Sylvia Instagram-fotói akár egy divatmagazin hasábjain is megállnák a helyüket. A TV2 időjósát Ordasi Zsolt stylistnak köszönhetően mindig szemet gyönyörködtető szettekben láthatjuk a képernyőn.

Ezt is szeretjük